Redovisning

    2008-10-22 / 20:01:33 Publicerat i Min vardag - Allmänt  

Idag var det dags!

Vårt projektarbete skulle redovisas. Igår och idag var projektdagar och hälften redovisade igår, hälften idag. Igår hade vi livskunskap, breakdance och flamenco. Efter det tittade vi på den första hälften. Det var tre grupper från vår klass, två musikalnummer (pippin och farväl Peter Pan) och några tvåors arbeten om länder (Thailand, Sydafrika och Chile) Alla var verkligen jätteduktiga, väldigt kul att se! Men man blev ju lite nervös. Efter skolan stannade vår grupp en stund och tränade, första gången med musiken mixad, alla i gruppen. Idag var det alltså vår tur. Dagen började inte bra, gick och la mig sent och var trött, började känna mig sjuk och tappade bort mitt gymnasiekort... Men sen blev det bättre :) Vi tränade en hel del själva, sedan hade vi genrep och skolfoto. På eftermiddagen var det uppvisning och det var väldigt kul! Det kunde ha gått bättre för mig men jag är ändå nöjd eftersom det är vårt första projektarbete. Vi hade ett kärleksdrama, ett par som ska gifta sig där mannen är otrogen med flickvännens kompis. Hon har också en pojkvän så när allt avslöjas på bröllopet blir det kaos och mannen lämnar henne för älskarinnan. DRAMA, DRAMA. Hoppas man förstod vad det handlade om i alla fall ;)  


Sammanfattning

    2008-10-22 / 19:25:51 Publicerat i Min vardag - Allmänt  

Oj, det har hänt mycket sen jag skrev senast. Har haft fullt upp!  När matty och jag firade 6 månader lagade han en FINFIN middag till oss, lövbiff med klyftpotatis och bearneisesås. Han dukade upp i finrummet med ljus och det var supermys! Jag köpte blommor och en tårta som jag hade gjort i ordning fint och SÅKLART tappade i marken... Typiskt mig. Men jag ska gottgöra min del av firandet på höstlovet, överraskning! Nog om det, här kommer lite om mina senaste dagar:


16/10

Vår grupp tränade extra för att bli helt klara till redovisningen av vårt projektarbete, skoj! Vi fick mixen klar, den blev precis 5 minuter (okej, nästan.. 4.59) Jag, Ina, Daniel och Julia fikade efteråt på espresso house och jag köpte världens godaste Chai te och en chokladboll. Väldigt trevligt var det. Efter träningen var det ganska sent för mig att ta tåget hem så jag åkte hem till Amina i Lund istället. Hon var helt galen och gömde sig för att skrämma mig när jag kom med bussen, hon lyckades och jag skrek ganska högt.. Haha, alltid lika rolig xD Skönt att träffa henne! På fredagen hade jag sovmorgon så alla hade redan åkt och jag var ensam. Jag hade lämnat ytterdörren på glänt och när jag tittade mot soffan låg där plötsligt en svart katt! Visste först inte vad jag skulle göra men det slutade med att jag bar ut en fräsande, irriterad, nästan bitande katt.


Samma morgon fick jag ett sms av mamma: Goda nyheter, ring. Och det visade sig att hon hade fått svar på en annons som hon hade skrivit till på blocket. Vi har försökt med blocket ett bra tag nu och det har inte gått så mycket framåt så jag har gett upp men mamma hade tydligen skickat ett mail till två tjejer som delade en fyra som sökte inneboende. Tjejen tyckte om mailet och ville gärna träffa oss för att visa rummet. Det bästa är att lägenheten precis ligger bakom min skola! 3 minuter gångväg högst!


17/10

Middag hemma hos oss med min bror, hans flickvän, hans barn, Mattias och mamma. På lördagen, 18/10 badade jag och Mattias på badhuset och avslutade med bio. Patrik 1,5! Efter det åkte vi hem till honom och åt massa godis. Mys!


20/10

Slutade tidigt så jag passade på att ta en shoppingrunda med Emma-Lisa och Mattias, köpte en stickad tunika och en kofta! Emma köpte en tunika hon med, två trisslotter och blommor till hennes mamma som fyllde år (GRATTIS) På kvällen blev det pizza, MUMS

Det var min lilla sammanfattning
ADJÖ


Förberedelser

    2008-10-04 / 19:36:34 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Jag älskar överraskningar, det är så spännande!
Denna helgen firar jag och älsklings Mattias ett halvår tillsammans! Känns underbart. Han är någonstans och fixar en överraskning till mig nu, är jättenyfiken. Jag var också iväg innan idag och köpte 2 grejer, hämtade kamera där hemma och åkte tillbaka. Egentligen har jag beställt presenter på internet men de kommer inte förrän nästa vecka tyvärr :( Blev sur över det för jag ville ge honom grejerna ikväll, men bättre sent än aldrig! Fast jag kände ändå att jag ville ge honom något så han ska få något litet ikväll :)  Nu har han varit iväg ett tag och jag undrar var han är och vad han gör! spännande, han har varit väldigt hemlighetsfull!

Väntar, väntar
 

Permanenta håret

    2008-10-04 / 19:26:16 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
 Det känns som att många klipper sig, piercar sig eller förnyar sig lite på annat sätt,
Matilda (tildisens.blogg.se) har piercat sig i tungan, snyggt! Hon sa att det inte gjorde ont men jag vet inte om jag tror henne :P
Jag har permanentat håret, ganska nöjd, eller.. njaa, sådär. Det blev bra men efter några dagar så lade sig lockarna och många slingor var fortfarande helt raka. Jag gick tillbaka några dagar senare och de gjorde om lite grann men inte allt, det blev lite bättre men det är fortfarande inte så som jag ville. Jag ville ha ordentligt med lockar, nu är det mer som att jag har volym i håret, vissa lockar sticker ut men det ser mer ut som att jag har sovit med flätor än som stora, fina lockar. Men jag ska inte klaga för mycket för jag visste att det var en chansning, mitt hår är väldigt tjockt och ganska långt så de sa från början att det kanske inte skulle bli som jag ville. Men eftersom jag har viljat ha det lockigt ett bra tag gjorde jag det iallafall och frisören klippte av en bit och klippte upp det för att få bättre resultat så till och med hon tyckte det var konstigt att permanenten inte tog fullt ut. Men vissa har sådant hår så att det sitter jättefint och då är en permanent riktigt fint! De flesta rekomenderade mig att inte göra det, det blir ju så slitet också. Men varför inte prova? Nu har jag i alla fall lite mer volym i håret, och det är bra :D

CIAO ♥
RSS 2.0