Hemma hos Finnen :)

    2009-07-31 / 15:11:59 Publicerat i Min Vardag - Vänner och Familj  
Jag får inte handla mer nu, både igår och idag har jag varit på stan och spenderat pengar på två par byxor. Det är så typiskt mig att komma in till stan för att köpa ett linne till Ungern och komma ut ur samma affär med något helt annat i kassen.  Men det är rea nu, och det är hål i mina andra jeanstights, så jag har mina anledningar ;)  Idag var jag och Matilda på jakt efter något plagg till henne, men det slutade med att jag spenderade ett par hundra på Aima, ett par väldigt snygga svarta byxor med hög midja som kom med ett par hängslen. Tummen upp :)

Nu ska jag och Matilda ta ut Molly på en promenad, sedan blir det jobb på glassbåten för min del.

Ny design!

    2009-07-31 / 00:25:29 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Jag vill rikta in min blogg mer på dans och fotografi och därför har jag och Matilda jobbat med min blogg för att göra den lite mer sammanhängande och intressant :) Här är nu resultatet, ny header, nya färger och en Portfolio där jag samlar alla mina fotografier. Säg vad ni tycker om den nya designen! Jag kan stolt skriva att med lite hjälp av Matilda lyckades jag göra headern själv. Jag känner mig lite duktigare på Photoshop efter detta  xD Hon hjälpte mig sen med alla komplicerade stilmallar och koder som skulle fixas, (Tur att någon förstår sig på siffror) och detta blev resultatet!
Tack tildisen!

  Jag och Matilda på House of bagels när vi firade Emma-lisas födelsedag!

Detta inlägget blir inte intressantare än så här, eftersom jag är väldigt trött och måste sova. Imorgon blir det stan och kvällspass på glassbåten.

Godnatt!

Glass i stora lass

    2009-07-28 / 22:48:18 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Sommarjobbet börjar trötta ut mig nu, Glassbåten i Åhus är ett trevligt ställe att jobba på med skojiga människor men jag längtar efter ledighet, man vill ju kunna vara ledig ett tag innan skolan börjar igen. Bortsett från att jag ska till Ungern skulle det inte vara fel med lite relax tid här hemma med vänner och familj :)
Idag skar jag mig i handleden i all stress när jag skulle fixa en ny jordgubbssylt och jag fick även vara med om en utskällning av en tant som tyckte hennes glass var för stor :S Ovanligt. Idag blev jag inblandad i ett flört scenario också. När jag frågade en man om han skulle betala han och kvinnan som stod brevid honoms glass sa han: "Nej så väl känner vi inte varandra" Kvinnan: "Men vi kan lära känna varandra ;) " Och där stod jag och såg glad ut i kassan. haha, lite smågulligt :)

Matilda har gjort en gullig design till mig, tack! http://tildisens.blogg.se
 
Jag har brist på vettiga saker att skriva just nu så jag laddar upp lite fotografier istället! Jag vill vara mer aktiv på bloggen, skriva mer om foto och dans men det är svårt att hålla den uppe så här mitt i sommaren och när mycket händer.. Malin Sofia Calmebring

    2009-07-27 / 20:25:47 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Jag har hittat en väldigt bra bloggdesignare på http://blogg.se

Kolla in hennes blogg och hennes pågående tävling :)

http://malinsofiacalmebring.blogg.se


 

MJ kväll

    2009-07-08 / 00:32:08 Publicerat i M & V - Övriga klipp  
En ganska känslig kväll ikväll då jag, min pojkvän och mamma tittade på CNN:s live sändning av Michael Jacksons begravning. Alla tal var så rörande, speciellt i slutet då hans elva-åriga dotter Paris berättade hur mycket hon älskade sin pappa och att han var den bästa pappan man kune ha, Jacksons alla syskon och MJ:s andra två barn tröstade Paris när hon tog mod till sig och talade. Det var så rörande.. Slutet var också fint men jobbigt att se. En tom svart scen, förutom en strålkastare riktad mot mitten. Där stod en mikrofon. Men Michael saknades, Sorgligt.

Just nu tog precis Dangerous turen slut på fyran, har sett det innan men det är lika speciellt.

För övrigt är mitt sommarjobb på glassbåten i full gång, jobbar från 11-17 imorogn så jag ska nog sova nu så jag är pigg och glad :)

ADJÖ :)
RSS 2.0