Fototriss

    2009-05-31 / 22:33:46 Publicerat i Fotografi - Fototriss  
Något Kärt, Något tryggt, Något Varmt. Vilket kul tema, här är mitt bidrag:Något Kärt. Syskonkärlek! Söta Jessica och Christoffer är världens underbaraste och denna bilden kan ju bara inte bli mer kär :)

Något tryggt. Ett fint gammalt par som går en promenad tillsammans, tryggt :) Det är så fint att mannen hjälper kvinnan med väskan och håller om hennes arm :)

 

Något varmt. Varma hälsningar till min älskade pojkvän <3

För fler fototrissbilder, klicka er in på: Fototriss

utmattad

    2009-05-29 / 12:57:53 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Jag är totalt slut. Jag hatar sjukhus och allt som har med sprutor, nålar och slangar att göra. Efter en intensiv och nervös dag/natt och dag igen är jag hemma i Kristianstad från Lunds sjukhus och allt verkar gå som det ska med min hals. Jag råkade bli träffad av en fot på halsen i förrgår och har nu en inre blödning i halsen. Som tur är klarade jag mig väldigt bra, det kunde gått mycket värre om stämbanden skulle blivit träffade eller om det skulle varit så pass svullet att luftvägarna skulle blockerats. Nu har inte det hänt och kroppen kommer kunna ta hand om detta själv och läka det på rätt sätt. Ändå är jag ganska rädd när jag ska sova för ibland får jag inte så mycket luft och det känns trångt i halsen. Idag på morgonen kändes det svullet och man kunde se på halsen att den var större på andra sidan, vilket man inte kunnat se innan. Men snart kommer pappa och hälsar på och tittar på mig. Troligtvis är det inget farligt, är glad att jag inte behövde stanna längre på sjukhuset och att jag nu får äta som vanligt. Det känns bra. Men igår natt var inte rolig. 4 undersökningar med slangar genom näsan och röstprov. Bedövad mun och tunga och en blåsvart hals. Aja, sånt händer och det är på bättringsvägen.

Mamma muntrade upp mig när jag blev utskriven från sjukhuset med en shoppingdag i Lund. Fyndade som bara den på en outlet butik. Köpte vita jeans från pavement som från början kostade 1099 kr, jag fick de för hundra kronor. En lila tunika från S´NOB för 499 kr som jag köpte för 150 kr. Ett par silvriga/Vita converse som från början kostade 899 kr fick jag för 145 kr. Ett halsband och armband för 19 kr st på Gina Tricot och en randig tröja för 149 kr! Mamma och jag delade på allt  och jag är glad för mina nya fina plagg :) Idag klippte mamma mig, hon är också hemma och är sjukskriven. Det blev inte bra, men det växer ut. Det blev lugg och en mahognybrun färg som inte blev lika bra som förra gången. 

Snart ska jag även träffa Emma och Matilda en stund innan jag KANSKE åker tillbaka till Lund. Jag vet inte om jag orkar än, det skulle varit 60-tals fest ikväll men jag vet inte om det är så smart om jag går. Vi får se. Jag packar och om jag känner för att åka så gör jag det. 

Lite bilder från mammas dator som jag hittade: 

  
Min kära storebror David och hans dotter Jessica. David var jätte hjälpsam och stannade med mig på akuten innan mamma kom och gjorde mig sällskap.Nyår 07-08 Mina små troll i Kristianstad! Augusta, jag, Emma, Amina <3Jag och min gamla nini som jag inte har kvar <3 LuddeJag och mina gamla danselever som uppträdde på Dansens dag i kristianstad =)

 

Jag och Joao efter summerdrop 2008Vackra Lin och jag !Emma, Jag + grymma salah!Jessica, min bror david, jag och christoffer <3En riktigt gammal bild! Jag och Alicia :)ÄLSKLING

MJ problem

    2009-05-26 / 22:02:26 Publicerat i M & V - Övriga klipp  
Fan att detta hände. Min nästkusin i London som jobbar som journalist sa att han och hans kollegor tror att Michael kommer ställa in några konserter. Så det säkraste skulle vara att köpa biljetter på de första konserterna eftersom det var mer troligt att de senare konserterna skulle bli inställda.. De fyra första konserterna har nu blivit flyttade. Och den som jag och Emma skulle till är flyttad till MARS! Jag har nog aldrig varit så här irriterad som jag har varit de senaste dagarna. Jag fick ett mail från Viagogo (sidan vi köpte biljetter ifrån) som informerade om flyttningen och att man hade tre alternativ.

1. Acceptera flyttningen och gå i mars.
2. Byta till valfri konsert, valfritt datum.
3. Få pengarna tillbaka.

Vi tänkte direkt på att byta datum till en konsert som spelas när vi skulle varit i London iallafall. Den tidigaste spelningen vi kunde gårr på var den 16 juli, samma sag som vi skulle åkt hem. Vi ville alltså bara flytta hemresan en dag så att vi skulle kunna se honom ändå och inte förlora några pengar. Så jag ringde till Travellink (företaget vi köpte flygbiljetterna från) och pratade med kundtjänsten som tyckte detta var hemskt. Hon sa att hon tyvärr inte kunde hjälpa oss. Biljetterna var varken avbokningsbara eller ombokningsbara men att hon verkligen ville hjälpa oss. Det enda vi kunde göra var att ringa flybolaget Cimber Sterling för det var flygbolaget som kuned göra undantag och som kunde boka om biljetterna om de ville hjälpa till och vara snälla. Travellink kunde inte göra detta eftersom de har regler FRÅN cimber sterling.

Jag ringde till Danmark, förstod inte vad den automatiska rösten sa och jag bara tryckte på någon knapp. Fick stå i lång kö och lyssna på en ballad om och om igen i luren. När jag kom fram hade jag tryckt på fel knapp, jag skulle tryckt på ettan, inte trean. Jag ringde upp igen, denna gången tryckte jag på ettan och fick stå i en längre kö. När jag kom fram fick jag prata med en ganska otrevlig kvinna som vägrade hjälpa mig, hon ville bara lägga på. Hon sa att hon inte kunde göra något, att det var travellink som kunde hjälpa till med ombokning. Och då säger jag: NEJ! de får inte boka om för er på Cimber. Det är era regler som säger att de inte får boka om. Kvinnan säger: Jag vet inte, jag kan inte hjälpa. Så börjar vi tjafsa på telefon eftersom jag vet att de faktiskt kan göra något åt det men hon vägrar erkänna att de har makt tilll det och upprepar gång på gång att det är Travellink som kan boka om resan. Herregud, vi vill bara boka om hemresan en dag så att vi kan se Michaels konsert, är det så svårt? Vi kunde inte rå för att konserten blev flyttad, vi borde inte behöva betala något.

Efter många ringningar fram och tillbaka av mig och emma fick vi reda på att travellink kan få betala upp till 50000 kr om de bokar om en biljett och Cimber strerling är de enda som har makt att ändra på detta men de ville helt enkelt inte vara trevliga och förstå situationen. Det hela slutade med att vi fick boka om en resa till konserten den 10 september och vi får ingen ersättning för resan som skulle varit i sommar. Det sjuka är att anledningen till flytten är att de behöver mer tid till att ordna med konserten. Men varför blir den konserten som jag och emma skulle på påverkad? Den skulle varit den 14 juli, den nya premiären blir nu den 13 juli så varför kan inte "vår" konsert vara kvar den 14:e?!!! Blir så irriterad...


Fototriss - Baksidor

    2009-05-17 / 17:03:33 Publicerat i Fotografi - Fototriss  
Veckans fototriss var svår, temat baksidor. Men jag lyckades hitta tre passande bilder :)Skriv gärna vad ni tycker :)
För fler bilder av andra fotografer, klicka er in på: fototriss

Sol och plugg!

    2009-05-17 / 15:40:15 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Jag har haft en skön helg och hunnit med ganska mycket. I fredags träffade jag Emma och Maja och handlade present till Pappsen som har fyllt år. Det blev en vinhållare, ett kort och choklad. Efter det åt vi restaurang för att fira honom och han blev glad för presenten. Jag tog en Black and white tallrik och det var väldigt gott. Efter det träffade jag älskling som gav mig min födelsedagspresent, en liten änglaask. Så gulligt! Igår var jag på jobbintervju som förvånansvärt nog bara tog en minut, han hälsade på mig blickade igenom min ansökan, tyckte det var bra att jag hade jobbat med glass innan och skakade min hand igen för att säga att jag var anställd. Jaha, så kvickt gick det :O Men gud så skönt att ha jobb nu, jag ska provjobba en helg i slutet av denna månaden och sen skulle vi lägga schema. Så en stor del av mina sommar kommer spenderas på Glassbåten i Åhus. Tjohej! Hoppas nu att Emma http://cocobanana.blogg.se får sin jobbintervju snart och att hon också får jobbet så vi kan skopa glass tillsammans i år igen :D

Efter det träffade jag Matilda som precis fått valp, http://tildisens.blogg.se. Hur gullig hund som helst. Men Matilda verkade tycka det var jobbigt att hon var så liten, hon ville att hunden skulle bli stor så fort som möjligt. Om jag skulle haft valp skulle jag varit tvärt om :P Molly somnade i mitt knä och jag höll på att smälta. Sedan blev det en tur till stan, jag köpte glittrig eyeliner som var jättedålig. H&M... Vi träffade också Mattias och hans kompisar för att äta lite kebab och sedan bagav jag och älskling oss hem till mig för att plugga. Emma och Maja kom vid niotiden och tittade på Eurovision med oss. Kul att Norge vann, Nationaldagen idag och allt. Kan tänka mig att de firar ganska mycket idag :) Charmig låt var det också! Men synd att det gick så dåligt för Sverige, jag hoppades att det skulle gå bättre.

Idag är det ännu mer plugg för min del, engelska och historia. Vi ska ha redovisning om skolmat och lämna in en artikel om bomben över Hiroshima. Men det går framåt :)

 

Grattis till Augusta som fyllde 17 igår!! <3

Hej så Länge :)

En kul otursdag

    2009-05-13 / 22:08:56 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Tyvärr har inte min kropp hunnit återställa från att ha varit sjuk så att ha uppdansning (prov) i jazzteknik idag var ingen höjdare.. Kände mig tvungen att komma tillbaka till skolan efter att nästan ha missat en vecka = 1234577 år på Lunds dans och musikalgymnasium. Okej, så illa är det kanske inte men man blir väldigt uppstressad av att missa danslektioner och träningar inför uppdansningar. Det känns som att för mycket frånvaro på denna skolan är katastrof och att man måste hålla sig på topp hela tiden, annars har man en hel del att ta igen.

Jag kände mig ganska utvilad idag och gick till skolan tidigare för att sätta igång och träna. Men på uppdansningen hängde kroppen inte med, och knappt hjärnan heller. Jag kände  direkt att jag var för svag och saker som jag aldrig brukar missa i övningarna eller tekniskt gjorde jag. Jag glömde helt bort head and shoulder isolations övningen, en ganska grundlig, lätt övning. Och tänk på att vi har traggat dessa övningar två terminer.. Aja, det får gå som det går. 

Efter det hade vi håltimme en bra stund så vi passade på att sjunga för Caroline som fyller 17, GRATTIS! 
 
 
 
Även Grattis Pappa <3 58 år :)Jag och ett gäng söta troll begav oss till en gräsplätt i närheten för att sola efter detta :) Vi tog med oss våra brassestolar vi har släpat med oss till modern-numret på sommarshowen. Det var skönt, men jag jagades av otur. Först veks jag ihop av brassestolen så jag låg som ett V. Efter det kände jag att något kletigt föll ner på mig, och mycket riktigt var det kletigt fågelbajs. Sen ramlade jag baklänges på brassestolen och kämpade med 5 läxor jag missat i matte. De är lyckligtvis klara nu så nu behöver jag varken oroa mig över det eller uppdansningen, känns skönt.

För övrigt såg jag massa dans och musik igår, trevligt. Skolan tittade på treornas slutproduktion "Bugs" på stadsteatern och jag är mycket imponerad, väldigt bra! Efter det följde Elin med mig hem och vi tittade på Eurovision, spännande att Sverige är vidare, hoppas det går bra i finalen!

Nu ska jag sova gott :) Godnatt ♥

Veckans Fototriss

    2009-05-12 / 11:45:58 Publicerat i Fotografi - Fototriss  
Nu är jag medlem på bloggportalen och tittade runt där en del igår. Hittade en jättebra blogg för fotografer, fototriss av Helena . Hon lägger ut nya fototriss teman varje söndag och denna veckans tema är Fåglar. Så jag kör igång och kommer försöka lägga ut en triss varje vecka.
Eftersom min kamera är sönder nu så använder jag mig av gamla bilder. Mina tre fåglar får bli pingvniner *Så söta* ! Bilderna tog jag på resan till Sydamerika och Antarktis då vi också besökte Falklandsöarna. Där sprang det runt vilda pingviner, men de var hur vänliga som helst, kom fram till en, nosade och nafsade. 

Den första bilden är från Antarktis, jag fotade isberg från fartyget då massa pingviner dök upp och ner i vattnet. Här ser ni en pingvin under ytan påväg upp med spår efter sig från tidigare hopp :)

De andra bilderna är från Falklandsöarna :)Det var mina bidrag till fototriss :)
Kritisera gärna bilderna och kom med kommentarer!

CIAO ♥

Delad glädje är dubbel glädje, Delad sorg är hälften sorg.

    2009-05-11 / 11:50:22 Publicerat i Min vardag -Tänkvärt  
Sitter hemma och tittar på "Efter tio" på fyran där Caroline af Ugglas  är på besök. Det är mycket åsikter om just henne. Att hennes låtar är knäppa, att hon själv är knäpp och ful. Folk stör sig på hennes uttryck och visst har hon ett anorlunda uttryck på scen men et är precis just det jag tycker om, hon har sin egen stil och hon är unik. Hon är egen. Först tyckte jag att hennes låt i melodifestivalen var tråkig men efter att ha lyssnat på den några gånger ändrade jag åsikt. Jag trodde att den inte skulle gå hem i Eurovision, att det inte var en sådan låt. Men det vet man ju inte. Jag kollade runt lite om henne och lyssnade på hennes andra låtar och de är väldigt coola tycker jag. Nu är hon gäst i "Efter tio" och berättar om sin livshistoria och hur hon väver in den i sin musik.

Hon har lidit av depression, ångestattacker, panikattacker och beroende av antideppressiv medicin i 8 år. Hon säger att hon är stolt över den tiden av hennes liv. Att man inte borde skämmas över en depression. Caroline tycker att en sådan period mer är en fas av utveckling av en själv än en skada av ens liv. Man ska inte känna skuld över sitt tillstånd. Hon säger att det är en resa av insikt i sig själv. Man kommer närmare sig själv och andra och man blir mer ödmjuk och sympatisk med andra. Hon har efter denna tid släppt en platta som heter Mrs. Boring just för att man faktsikt måste ta tag i sig själv, sluta dricka, sova minst 8 timmar, ta hand om sin kropp. Jag tycker verkligen hon är en stark människa som har gått igenom så mycket och hittat sitt eget sätt att hantera det och uttrycka sig. Hon värdesätter sina grejer och sitt liv varje dag och är glad över det hon har, fvilket ofta kan vara svårt att göra. Men om man uppskattar sitt liv är det lättare att leva upp till det.

Man blev glad över att se att folk vågar prata om det, vågar öppna upp sig och vara ärliga. Förhoppningsvis hjälpte det många som tittade på programmet att inse och våga ta tag i problemet. "Delad glädje är dubbel glädje, delad sorg är hälften sorg"

Om ni är intresserade av detta ämnet och är intresserade av att höra vad Caroline af Ugglas har att säga om det kan ni gå in på: http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.895467&renderingdepartment=2.4032Ankig helg!

    2009-05-10 / 20:44:38 Publicerat i Min vardag - Allmänt  


Jag har känt mig som en anka i helgen, inte gjort så mycket mer än att äta och sova, vandra runt lite promenader, verka gnällig och simma runt (=duscha) För det är väl allt ankor gör, haha? Ja, jag har ju förstås myst med underbara pojkvän Mattias och han har fått ta hand om sjuklingen en hel del. Men ett undantag från soffliggandet i helgen var besöket  i Tivoliparken igår där Anki och Pytte hade konsert! Älskade Anki när jag var iten, så go´. Nu så var de här i Kristianstad och det var trevligt, hur många glada barn som helst :)

    

Byebye, Söndagsparty på femman väntar. Har inte sett det än, vad tycks om det programmet?

:)

Grattis!

    2009-05-08 / 10:50:40 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Till Bästa Matilda som fyllde 17 år igår, och till Roomie Malin som fyllde 22 i onsdags! 

       

Nu är jag hemma i Kristianstad så om jag orkar ta till mig krafter (febern spökar fortfarande) så cyklar jag över till Matida senare och grattar henne!! Mattias var så gullig igår som kom hem till mig igår fast än jag låg och hostade som en galning, vi åt pannkakor och tittade på film med mamma, "Kate and Leopold" :) Vet inte hur många gånger jag har sett den men gullig är den! Undrar hur det gick för Dans- treorna igår då de hade premiär för deras slutproduktion "Bugs" i Malmö, jag ska se den på tisdag här i Lund :) Det ska bli skojs att se. Nu ska jag ta och äta lite frukost.

Hejsvejs.   

Drömmar

    2009-05-07 / 13:57:58 Publicerat i Min vardag -Tänkvärt  

Usch för att vara sjuk säger jag bara. Idag har det inte blivit bättre, snarare sämre. Men jag hoppas jag tillfrisknar under helgen. Snart tar jag tåget hem och vilar i Kristianstad.
 


Jag har drömt väldigt många mardrömmar på sistone och det brukar jag inte göra.. Visst, jag brukar drömma väldigt konstiga och osammanhängande drömmar om nästan vad som helst men nästan aldrig mardrömmar. Eftersom att jag inte har så mycket att göra en dag som denna började jag leta runt på internet om drömmar. Enligt Wikipedia "är en dröm en psykisk upplevelse, som oftast uppträder under REM- sömnen (Rapid eye-movement) som är det lättaste stadiet av sömn, ögonen rör sig snabbt och om man väcks under en sådan period känner man sig vanligtvis pigg. REM-sömnen brukar förekomma 4-5 gånger per natt. Drömmen upplevs ha en berättande form. En dröm upplevs normalt sett som fullt verklig medan den pågår, men i samma ögonblick som den upphör faller den oftast i glömska. Ibland har man kvar ett vagt minne av till exempel en viss känsla man hade under drömmen. Om man väcks under själva drömsekvensen minns man oftast mer om drömmen.


En särskild typ av drömmar är lucida drömmar (även känt som klardrömmar). När man drömmer en lucid dröm är man medveten om att man drömmer. Man kan också påverka händelseförloppet i större eller mindre grad. Lucida drömmar är mycket ovanligare än den vanliga typen av drömmar som alla människor drömmer varje natt. Man kan träna upp sin förmåga att få lucida drömmar. Det talas om att folk som får klardrömmar har stor hjärnkapacitet, men detta är dock obekräftat."

Vad häftigt! Jag brukar ofta drömma att jag vet att jag drömmer. Till exempel har jag i en "lucid" dröm drömt om kärlek, att jag gillar någon i drömmen  men att jag inte vågar berätta det. Så förstår jag att det bara är en dröm och då tänker jag "Nu kan jag göra vad jag vill, det är ju bara en dröm" Så då går jag fram till personen och berättar att jag tycker om den, jag har ju inget att förlora, det är bara en dröm. Det är inte ovanligt för mig.Jag gick också in på http://sjundesinnet.se/dreams.htm för att försöka tyda min mardröm jag hade inatt. Min bror, pappa och jag var i en lägenhet högt upp i en byggnad. Helt plötsligt kom en alkoholiserad man med en kniv och en yngre kvinna och ville komma in. Pappa och David ville inte släppa in de, jag gömde mig. Då hörde jag att mannen började svära, hota och skrika på dem. Han tryckte sig in i lägenheten och jag gömde mig på balkongen. Jag kommer ihåg viken rädd känsla jag hade. Jag hörde skrik och till slut tystnade allt. Mannen kom och höll fast mig i ett hårt grepp. Till slut somnade han och kvinnan kom. Jag var livrädd och bad henne hjälpa mig. Jag ville därifrån och jag ville att hon skulle köra mig. Hon gick med på det och jag sprang ner för de oändligt många trapporna med mannen bakom mig. Jag och kvinnan satte oss i en bil och flydde. Jag skrek så högt jag kunde av panik och sa att hon skulle låsa bildörrarna. Han vinglade bakom bilen och försökte komma ikapp. Men vi körde iväg. Jag lugnade ner mig och ringde till min kusin i Stockholm, hon sa att hon hade hört vad som hade hänt och att Pappa och David låg på ett sjukhus i Huddinge (Så det var tydligen i närheten av Stockholm vi befann oss) Det skulle ta oss ett tag att komma dit kommer jag ihåg. Min kusin, Anna sa att David mådde ganska bra men att pappa inte hade långt kvar nu. Sedan vaknade jag.

Tydning av denna hemska, hemska dröm:
- Fly, vara på flykt: Din älskade är dig trogen
- Fara, befinna sig i: Ljusa framtidsutsikter
- Fader, se honom må dåligt: Långt liv för honom
- Gräl, höra andra gräla: Du får en kyss
- Kniv, se eller äga: Svartsjuk person förtalar dig
- Olycksfall, någon annan drabbas: Du har en ovän, det finns någon i din omgivning du inte tycker om. Du skulle aldrig medvetet önska något sådant i vaket tillstånd, men i drömmen kommer det fram
- Trappa: Har anknytning till "Stiga och falla"  Vi kan stiga uppåt, bli bättre människor eller gå utför, medvetande om misslyckande
- Våldgästa: I drömmen kommer en eller flera personer och tränger sig in. Du grips av panik och vet inte hur du ska bli av med dem. Symboliserar fruktan för det okända.

mmm, det är lite mysko det här med drömmar. Och jag är fortfarande lite skakis efter denna mardrömmen. Nu sitter jag i soffan och vilar upp mig, funderar på att göra lite vaniljte och titta på en film =)

CIAO!


Amina den Fina, Det är hennes tur att skina.

    2009-05-06 / 22:24:16 Publicerat i Min Vardag - Vänner och Familj  

  

Min kära vän, Amina som jag känt i flera år ligger just nu på spikmattan som jag var dum nog att glömma lämna tillbaka idag. Men nu har en till fått glädjas av den! Hur kul som helst att träffa vänner man inte gjort på länge! Vi pratade en massa, gud så skönt, "Undra hur många ord vi sa egentligen" = Amina. Hennes nya uppfinng får bli en ordräknare, hon kommer säkert bli rik. Vi gick till konsum för att köpa mat och fika till mig inför morgondagens utflykt med klassen till Österlen. Stens huvud, ales stenar och Kåseberga. De ställena jag har besökt mest med klassutflykter och när vi visar gäster sevärdheter i Skåne. Men det gör inget, såg fram emot imorgon ändå så efter Konsumturen kom vi hem och lagade pannkakor. Men jag börjar bli riktigt osäker på om jag ska med pågrund av att mitt huvud snart exploderar av huvudvärk, mina ögon svider och jag har ont i körtlarna i armhålorna. Amina konstaterade att jag har feber. Synd som tusan, vill med men jag vill inte riskera att bli värre inför uppdansningarna och jag vill speciellt inte smitta alla. Nog om det, jag får se hur jag mår imorgon.

Idag bjuder jag på ett träd som på denna bilden är ganska färglös, mest för att jag känner mig så just nu. Blek i ansiktet och tom. Jag tycker inte om feber..


 


En tung Sarah

    2009-05-05 / 23:02:51 Publicerat i Min vardag - Allmänt  

Min kropp är helt tung efter balett, simning och livräddning och kiropraktik. Därför var det väldigt avkopplande att sitta på ett fik och lyssna på Stran och hennes två kompisar som sjöng och spelade gitarr och lite andra instrument. De spelade superbra musik, precis i min smak och jag blev så lugn och glad :) Nu sitter jag här hemma, fortfarande lika trött i kroppen och ska snart lägga mig på spikmattan. Den får jag inte låna längre, måste lämna tillbaka den till Tess, min mentor. Men jag kan rekomendera den till alla som har ont. Den är hur bra som helst!
Jag har märkt hur otroligt lat jag blir av att bo själv utan mamma, det är ingen som säger till mig att plocka undan kläder från golvet och ingen som säger till mig att damsuga och jag kan berätta att här hemma ser det inte alltid vackert ut på mitt rum. Jag tänker varje dag, nu ska jag ta tag i städandet men det går aldrig. Med detta sagt ska jag byta lakan efter jag legat på min spikmatta, BRAVO!
Det var allt jag hade att säga ikväll, godnatt och sov gott :)


Fototema Grönt

    2009-05-04 / 23:30:34 Publicerat i Min vardag - Allmänt  

Nu lägger jag upp lite gröna bilder som jag har tagit =) 

Idag har varit en så konstig dag! Jag har varit på väldigt annorlunda humör, var väldigt pepp på skolan men när jag kom dit så mådde jag inte särskilt bra och dagen var bara seg, dansen gick inte speciellt bra. Jaja, sånna dagar har alla då och då. Den blev dock mycket bättre hemma hos Anna (annagranstrm.blogg.se)  Jag, Daniel och Christoffer skulle plugga på historian, vilket slutade upp i flummiga samtalsämnen och bloggvideo-inspelningar av Daniel (daneep.blogg.se)Har lyssnat massa MJ nu och tittat videos, såg Michaels presskonferens inför turnén och han fick knappt chans att prata, folket var som galna. Kan inte fatta att jag kommer vara en av de sen. Det oroar mig dock att resan inte blir av. Tänk så sprids svininfluensan till London och allt blir inställt, eller så får jag inte mina biljetter, usch vad jag oroar mig. Fick en våg av "NEJ NEJ NEJ" känsla igår när jag pratade med min brorsson Christoffer, 8 år. Han är fullständigt galen i Michael Jackson. Tittar på youtube varje dag för att härma hans danser, han lär sig själv moonwalk och alla andra danssteg som är typsikt Michael Jackson. Han kan varenda IH och AH och WIIHI i alla texter och han kan bara inte sluta prata om honom. Det närmsta jag kan komma som var min idol i den åldern är Spice Girls. Jag skulle blivit väldigt glad över att få se de men otroligt ledsen om någon i min familj skulle åkt utan mig. Ändå kan man inte jämföra de artisterna, Michael betyder så mycket mer för Christoffer nu än vad Spice Girls gjorde för mig.  Jag råkade utan att tänka berätta för Christoffer att jag skulle till London och se Michael, han blev så ledsen. Bara av att titta på hans uttryck en sekund såg jag hans besvikelse. Jag var tvungen att ljuga och sa saker som " Nej det ska jag inte alls förresten tror jag, det är för dyrt, jag är för ung, det är farligt, det är långt iväg o.sv." Men han var fortfarande ledsen eftersom han ville se honom så mycket. jag lovade att han och jag skulle se en konsert med Michael i framtiden, fast Christoffer vet inte att detta är Michaels sista konsert. Det känns så hemskt att han aldrig kommer få se honom. Jag visste inte vad jag skulle säga. Han sprang till min bror, ledsen för att han ville träffa MJ. Vi gav honom idén att skriva brev till honom och skicka med en DVD där christoffer dansar. Då blev han lite gladare, han är verkligen hoppfull och vill att Michael ska se hans video. Jag skulle väldigt gärna vilja ta med min lilla Christoffer, jag vet hur han känner och hur mycket han vill se honom. Jag vet inte om jag kommer våga berätta för honom att jag ska dit. Känns som att jag kommer förstöra en dröm som är så nära för honom då. Men det är fullt omöjligt att ta med honom. Jag kan inte ta med en 8-årig pojke från Kristianstad till London utan hans föräldrar. Det ansvaret är omöjligt för mig att ta vara på tyvärr...

Natti!!

Helgen är över !

    2009-05-03 / 22:51:52 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Valborg som spenderades hemma hos Maria var roligt! Trevligt folk och roliga händelser xD Pontus var snäll och körde mig, mattias och några till annars vet jag inte hur vi skulle tagit oss dit. Maria bor långt ifrån civilisationen känns det som. Men hon har det så himla fint, synd att jag inte hade min kamera med mig. På morgonen blev jag bäckt av lamm som gick runt utanför fönstret, så gulligt. Det var hur kul som helst att träffa vänner man inte umgåtts med på länge och det blev mycket skratt och alldeles för långa men roliga telefonsamtal (STRIKT telefonförbud har jag bestämt nu så att ni vet om ni tycker jag inte hör av mig, kommer inte ha råd att betala min räkning annars) Tack allihopa som var där och tack Maria för en supertrevligkväll  :)

 

Fredagen spenderades hemma hos Mattias, vi tog det lugnt och hade det bra :) Förutom när jag drömde den värsta mardrömmen på länge... Jag bestämde mig för att försöka samla ihop kompisar i kristianstad för att grilla i parken men det blev in te som jag ville så vi blev bara tre stycken. Men det var skönt att bara slappa och sola i tivoliparken. Jag och Mattias sparade grillen till senare och grillade på min gård. Önskar jag kunde ladda upp bilderna men jag glömde sladden så ni får vänta, bilderna kommer snart :) Det var iallafall jättefint vårväder och det var väldigt mys. Det blev korv (som jag inte gillar, men älskling åt), hamburgare och pitabröd och favoriten chokladbanan :D Idag var jag hjälpsam, följde med mamma, min bror och hans barn till Fårabäck (sommartugan) och städade undan och röjde i lådor. Nu ska jag äta brownien från Seven eleven jag köpte tidigare, en favorit :D 

Natti!!!  


RSS 2.0