REVYN

    2009-11-23 / 22:41:25 Publicerat i Dans - Uppvisning  
REVYN! premiär nästa måndag och jag tycker att ni ska masa er till lund och titta :) Nu följer träningar varje dag inför föreställningarna och det blir tuffa dagar. Men det blir roligt. :D Det blir en blandning med allt ifrån hamlet till svansjön, talande blommor, MJ tribute och christoffer som strippa. Missa inte!!

bakalitenkaka

    2009-11-22 / 22:37:53 Publicerat i Min Vardag - Vänner och Familj  


Så här fint bakade vi :)

Kladdkaka!

    2009-11-22 / 20:25:24 Publicerat i Min Vardag - Vänner och Familj  
I skrivande stund väntar jag på kladdkakan som jag och Kimia precis slängt in i ugnen. Min helg har i stora drag varit jättebra. I fredags var vi några stycken hemma hos Michelle i Malmö. Dagen efter åkte jag och Kimia in till stan och shoppade en klänning till mig på weekday. Ganska dyr var den, men det var värt det! Vi gick förbi diesel på vägen till gallerian och där ser vi kenny, stefan och Li som dansar. Diesel skulle göra reklam för deras nya vårkollektion rockin´dots. Efter upvisningen skulle en "Twister tävling" äga rum där man tävlade två och två mot ett annat lag. Priset var ett par sprillans nya diesel jeans för högst 2500 kronor från den nya kollektionen. Det var bara att välja och vraka och prova. Först var vi tveksamma med att ställa upp eftersom att vi inte kunde bestämma oss för vem som skulle få jeansen om vi vann xD Men när vi fick höra att man fick två så ställde vi upp. Det var ganska mycket folk eftersom det nyss hade varit uppträdande och vi körde igång. Kimia hamnade i en konstig position från början och av adrenalin kicken klarade hon av att både gå ner i split och spagat. Efter ett tag ramlade tjejen i det andra laget och kvar var jag och kimia mot en kille. Kimia ramlade och nu var det en mot en. Till SLUT ramlade han också och vårt lag kammade hem vinsten :D haha, dieselbyxor here we come :D Raka vägen in i butiken med glädjeskrik och prova jeans för pengar som jag aldrig skulle lägga ut på ett bar byxor. Det var som en dröm för oss tjejer xD Vi valde båda ett par ljusblåa jeans och gick därifrån med glädjeskrik. Vår lyckodag, allt gick som smort :)  

Tillbaka

    2009-11-18 / 14:07:39 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Jag är nu tillbaka här i bloggen efter en ganska lång paus. Har inte haft tid för bloggandet alls, men jag ska försöka komma igång igen nu :)

Tjejmässan gick helt okej, det kunde nog gått bättre för mig om jag fick mer tid, nu hade vi bara en vecka på oss. Men jag är glad att jag var med för det var kul kul! Bilder från tjejmässan kommer snart :)

Trötter

    2009-11-09 / 19:26:49 Publicerat i Dans - Träning  

Nyss gjorde jag bakad potatis med kycklingröra, gurksallad, majs, tomat och creme fraishe. Snabbt och lätt :) Och mycket nyttigare än MCdonalds som är så lätt att hamna på i slutet av en jobbig dag. Och idag är en sådan dag, jag var i skolan i 10 timmar.  

* Uppvärmning
* Balett
* Tåspets
* Religion
* Lunch
* Engelska
* Modernt
* Pas de deux
* Paus
* Träning inför tjejmässan till

Min kropp säger ifrån nu... ajaj i ryggen, (har problem med ryggen ändå men nu har ländryggen börjat spöka) Konstigt Ajaj på baksidorna av låren och mina knän och höfter klickar ovanligt mycket. Usch vad jag klagar men just nu ser jag.. Får lägga till att jag valde själv att medverka på tjejmässan så jag får ta detta just nu, men det kommer bli jättebra och vi har roligt på repititionerna :) 


Träning nr 1

    2009-11-07 / 21:08:00 Publicerat i Dans - Träning  
Imorgon 09.23 tar jag tåget till lund från kristianstad för träning till tjejmässan. Sedan blir det träning varje dag tills nästa lördag. Det blir hektiska veckor nu. Revyn, Tjejmässan, uppdansning i modernt och all teori som jag totalt glömt bort :O Imorgon är det även sista föreställningen för Smultron. Men det blir kul med alla uppträdanden :) Vill verkligen vara med på tjejmässan så det blir hur kul som helst. Är bara rädd att jag ska satsa för hårt på allt och slita ut mig själv... Man hinner liksom inte ta det lugnt..

Ska ta vara på denna lugna lördagskväll nu och göra te (plugga?) och vila!

Bild på mig och min kära vän Matildas hund Molly, kom nyss därifrån :)PUSS


This is it

    2009-11-05 / 21:47:37 Publicerat i Min Vardag - Skola  
Har inte bloggat på ett tag nu, det har hänt en del sen sist. I lördags såg jag Thriller Live musikalen, det var en jättehäftig upplevelse. Trodde nästan att jag såg Michael på scen där några gånger för det var så otroligt likt! Igår fick jag hoppa in för en annan tjej i ett dansnummer i en föreställning på Lilla Teatern i Lund, smultron. Det gick helt okej, jag improviserade fram en ganska stor del för jag fick black out men det gick okej ändå. Efter det såg jag , elin och daniel "This is it" BÄST! Men jag blev lite depp när jag tänkte på att jag faktsikt hade biljetter till konserten.. Men jag är glad att en del av det sparades på film så att man kan ta del utav det ändå :)

 I förrgår var det även audition till en tjejmässa här i Lund den 14/10. Fick reda på idag att jag kom in!! Så himla roligt! Nu blir det träningar varje dag och sen står vi på scen den 14:e på lunds stadsteater, tummen upp!

 
RSS 2.0