Peppa inför ikväll!

    2009-10-31 / 12:54:02 Publicerat i Min Vardag - Vänner och Familj  
Michael Jacksons musik på hög volym denna soliga höstförmiddag. Detta kommer bli en toppendag, ett superbra slut på lovet. Vid kvart i fem ca åker vi med full bil till Lund för att hämta biljetter och sedan kör vi vidare till Malmö och Baltiska hallen för Thriller live musikalen!! Underbart :D Längtar väldigt mycket! Snyggingen Christoffer ska självklart med :D Även mitt brorsbarn Christoffer, min bästa Amina, hennes kompis och kära Mamma :) PIC

    2009-10-30 / 11:51:08 Publicerat i Mina fotografier  

Tre bilder på Ronja som är nyredigerade. Vad tycks??

 


Tisemise

    2009-10-27 / 15:18:18 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Jag vill ha en söt liten tisemise att kela med. Denna gulliga katt kom fram till mig i somras när jag var i Ungern. Var tvungen att fånga den på bild :)B&J

    2009-10-27 / 12:20:52 Publicerat i Min vardag - Allmänt  

"Slappa och slöa framför TV:n dag"

Iallafall till kl 16.00, då ska jag träffa Ellen och Olivia och ha en riktig tjejkväll med ansiktsmask och hela köret! Men nu är det Ben and Jerrys och TV som gäller. Härligt med lov, ibland behöver man pausa från alla måsten och bara vara för sig själv.

Sortera!

    2009-10-26 / 12:21:13 Publicerat i Fotografi - Fototriss  

Jag måste börja sortera bland alla mina foton, har så otroligt många på datorn så den är full. Kan inte redigera bilder i Photoshop längre för jag har ont om ledigt diskutrymme. Usch, gillar inte att radera foton. Eller så lägger jag ner alla på skivor.. Så får det bli :)


Glöm inte att ställa klockorna!

    2009-10-25 / 14:57:12 Publicerat i Min Vardag - Vänner och Familj  
Tobbe trollkarl och Mojje var duktiga på att posera på scenen :)

Jag, mina brorsbarn och mamma blev förvirrade när vi skulle se de två barnidolerna uppträda. När vi kom dit var det ingen annan där och hela parkeringsplatsen var tom. Till slut kom det fram en man till oss som sa: "Är ni här för att titta på Mojje och Tobbe?" Jaa, svarade vi. "Ni är 1,5 timme för tidiga, det är vintertid idag" Vi skrattade hela vägen tillbaka till bilen. Det var ju typiskt.. Så glöm inte att ställa om klockorna kära vänner ;)

De bjöd på en rolig show och jag stod bland barnen och klappade och sjöng med till "Baja Maja" Och "Tjabba, tjena, hallå" . Haha, njaa mest sprang jag runt med min kamera. Kul att prova på och lära känna den nya blixten.           

hej

    2009-10-25 / 11:11:14 Publicerat i Dans - Koreografi  

hej jag heter christoffer och jag skriver i sarahs hemsida och jag är 8 år och jag gillar dansa michael jackson. (= här är en film när jag dansar. hoppas att ni gillar den


Hårfärgning

    2009-10-24 / 15:42:15 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Sitter hemma hos Matilda med håret fyllt av röd färg, hoppas det blir bra. Provar en rödare nyans nu än vad jag har gjort innan. Spännande :)vad tycker ni om bilden?

    2009-10-24 / 11:44:35 Publicerat i Fotografi - Fototriss  
Beundrar dansfotografen Chris Nash som jag tycker tar otroliga bilder. Han bor i England och är den ledande dansfotografen där. Blir väldigt innspirerad utav att titta på hans bilder. Jag älskar linjerna på denna bilden. Att den ena foten är flexad och att den andra är pointad. Tycker det ser jättehäftigt ut med dansarna som är så lika varandra, det ser nästan ut som att de är samma person. Man blir lite förvirrad över vems ståben som är vems ;) 

 Tänk om man kunde nå lika långt som honom?! =)


 Ludde

    2009-10-24 / 00:14:25 Publicerat i Min vardag -Tänkvärt  
Saknar min lilla ninis! Han var precis som en hund, inte skygg och rädd som många kaniner. Utan han kom hoppandes och ville alltid vara sällskaplig. Om man la en penna framför honom, tog han den i munnen och kastade iväg den. Om man släppte honom lös ur buren hoppade han över alla trösklar i lägenheten och om man tittade på TV låg han raklång på min mage och var jättegosig. Innan han kastrerades kunde han dock vara ganska galen och markera sitt revir genom att släppa kaninpluppar här och var. Men gullig var han och jag kom att tänka på hur mycket jag saknar att ha en liten kanin att mysa med. Älskar djur, de säger ingenting. Men det verkar som att de förstår. Jag tyckte iallafall att Ludde märkte om jag var extra glad eller ledsen.. Hur konstigt det än kan låta. :) 

   

LOV

    2009-10-23 / 19:06:46 Publicerat i Min Vardag - Vänner och Familj  

Nu är det en veckas lov! Härligt med ledighet tycker jag :)

Packade snabbt som attans innan jag gick vidare mot stationen med en tung bag, en rullväska och min kamera så klart. Hade sällskap av Amina och John på tåget och nu äntligen är jag hemma. Det är hur skönt som helst att få sova i den gamla vanliga sängen, äta hemlagad mamma mat och titta på TV med mamsi ikväll. Har nu även trean och femman en vecka framöver, vilket inte heller är helt fel.

Nu ska jag hjälpa mamma att laga tacos.


Nu är det över

    2009-10-22 / 23:24:12 Publicerat i Dans - Koreografi  
Jag kan knappt förstå att det är över. Allt som vi jobbat för i flera månader var över på 4.30 minuter igår. Men det var värt det, för det var så himla roligt! Mest nervös var jag mest precis innan vi skulle upp på scenen. Men jag och Jennifer stod och peppade varandra i byxorna. Blev ändå torr i halsen och min tå krampade under dansen. Men jag körde på ändå. Nervositeten släppte när allt var igång och publiken var världsbäst! Klappade och visslade och jublade, vilken känsla :O 

 I våras började jag tänka på koreografitävlingen, då hade jag redan grundidén. I somras kom spegeltankarna och hur allt skulle hänga ihop. När temat sen blev avslöjat (Deja vú) var det en ren slump att det passade med min idé. I början av september började jag koreografera och strax efter det började jag jobba med Daniel och Ronja och sedan Emma och Michelle.

Mitt bidrag i år hette "Två viljor, ett jag" Jag ville visa hur man kan dras mellan två viljor innan man tillslut tar ett beslut. Till det använde jag mig utav en spegel och två personer på varsin sida (Ronja och Emma) De gjorde allt precis likadant för att visa att de var spegelbilder. Det som skiljde de åt var att en av de skakade på huvudet och en av de nickade. I dansen tar man del av ett problem, prostitution och får se deras miljö (jag och michelle: kollegor) Daniel utnyttjar Emma och sedan Ronja och de båda ser sig själva genom spegeln utsättas för samma misstag om och om igen. Det är en ständig deja vú som försöker få kvinnan att göra rätt beslut. Att stå emot mannen med pengar och makt.

Koreografin blev uppskattad och folk kom fram till mig efteråt och gav mig underbara kommentarer. Kan inte fatta att jag nådde ut till er så pass mycket och att nni berördes <3 Tack för era kommentarer, jag uppskattar det djupt. Jag har haft en jätterolig tid med gruppen och det har varit kul att jobba fram något sånt här. Allt från koreografi till formationer, kläder, rekvisita och ljus. En kul men ganska stressig process. Så därför är det skönt att nu kunna slappna av med en veckas lov. Men jag hade världens roligaste igår, ALLA bidrag i år var grymma, pausunderhållningen var super och jennifer som ledde hela kvällen var superkul! Tack för detta årets jätteroliga koreografitävling <3

                           
 
   

Koreografitävling!

    2009-10-20 / 22:54:06 Publicerat i Dans - Koreografi  
KOREOGRAFITÄVLINGEN ONSDAG 21/10 19.00 PÅ LUNDS STADSTEATER

ÅRETS TEMA ÄR DEJA VÚ, mitt bidrag: "Två viljor, ett jag" 

BE THERE! Biljetter 100 kr


NU KÖR VI

    2009-10-20 / 22:21:19 Publicerat i Dans - Koreografi  
Imorgon gäller det! Vi ska köra gärnet. Daniel, Emma, Ronja, Michelle och jag. Vårt bidrag heter "Två viljor, ett jag" Är grymt nöjd med vad vi har kommit fram till. Alla har jobbat stenhårt och lagt ner tid och energi. Det ska bli kul att se hur publiken reagerar och vilken respons man får. Vill visa folk vad vi kan och vad vi har åstadkommit och jag hoppas det är uppskattat. Ser fram emot morgondagen galet mycket och jag kan inte fatta att tiden går så snabbt!

Idag var sista träningen inför imorgon, allt är fixat nu. Allt från kläder till ljus och rekvisita (spegelram och pengar) Idag var en lugn dag, tittade på andra delen av redovisningarna och fotade en massa. Hade utvecklingssamtal i balett och jazz C och det gick bra :D Blev väldigt glad!

Lite foton från idag:
  
     
 

Projektdag

    2009-10-19 / 21:14:57 Publicerat i Dans - Koreografi  
Långa, intensiva dagar denna veckan. Idag hade jag utvecklingssamtal, vilket gick bra. Sen var det redovisning för halva ettan och en grupp från tvåan. Jättekul att se, bra jobbat allihopa! Försökte ta några bilder men de blev inte så skarpa. Får nog prova med det andra objektivet imorgon. Hade också tid på scenen för att gå igenom placeringar och ljus och jag känner mig nöjd. Fick bra respons på vårt arbete och det kändes hur skönt som helst. Ser fram emot onsdag. Imorgon väntar en sista träning.

           

Godmorgon

    2009-10-19 / 09:06:06 Publicerat i Dans - Koreografi  
Är uppe i god tid för skolan idag! Har gjort en ordentlig frukost med musli, frukt och vaniljte (världens godaste te)  och ska snart ner och hänga tvätt. Ni som känner mig vet att det inte är likt mig för fem öre. Jag är nog den mest morgontrötta människa som finns och ibland ligger jag och drar mig i sängen så att jag bara har 20 minuter på mig att ta mig upp och gå till skolan. TUR att jag bara bor 3 minuter från skolan..

Det var dock inte med vilje jag vaknade så här tidigt. Tydligen skulle en elektriker komma hit kl 8 och det hade inte jag någon aning om, alla lägenhetens proppar och viktiga uttag sitter i mitt rum så vid halv nio stormar det in en elektriker och vår hyresvärd när jag ligger i sängen. jaja, jag hade ingen chans att snooza idag iallafall!

Min dag idag:

10.00 ska jag vara i skolan och leta up min mentor Tess för utvecklingssamtal.
13.00 Titta på ettornas och vissa tvåors projektarbeten om känslor och länder på Lunds stadsteater. ?-16.00 Naturkunskap
16.00-17-00 Träning inför koreografitävlingen
18.00 till 18.45 Scentid på stadsteatern inför tävlingen. Placeringar, ljus osv. Hoppas att vi hinner köra igenom numret en gång.


Fick smått panik igår när jag var inne på teatern. Jag skulle bestämma var jag ville ha spegelramen (som ska vara med i numret) och allt gick bra tills scenarbetarna säger att det inte går att hissa ner den, den fick tydligen inte plats i mellan byxorna. Jättebra, tänkte jag. Nu kommer jag och Daniel få åka till ÖB och köpa hammare, spik och träplankor och bygga upp en stående spegel....Men det löste sig när Martin kom med ett bra förslag. Nu kommer två krokar hissas ner och spegeln hängs på den. 

Nu ska jag hänga tvätt!

 

En höstbild får representera denna höstiga dag.

Färg eller svartvitt?

    2009-10-18 / 19:57:40 Publicerat i Fotografi - Fototriss  

Här kommer två versioner av samma bild på Daniel som togs igår. Egentligen borde jag laga mat, skriva svenska och hämta tvätten men jag fastnar framför photoshop istället och Daniel fick bli mitt redigeringsoffer :)

Koreografitävling - träning

    2009-10-18 / 18:53:13 Publicerat i Dans - Koreografi  

Nedräkning... 3,2,1 ONSDAG! Snart är det dags. Träning till koreografitävlingen i Malmö idag. Slitna och trötta var vi men vi körde på ändå. Jag tog med mig kameran och vi tog lite kul bilder.

Jag och Myshell (Michelle) Väntar på tåget i Lund


Photoshoot

    2009-10-18 / 10:51:20 Publicerat i Fotografi - Fototriss  
Photoshoot med Daniel och Kimia som strax ska lansera en ny blogg, DKoutfits. De frågade mig om jag ville fota till deras header och jag ställde mer än gärna upp :) Här är bara en bild av många, har inte hunnit redigera fler, men det kommer. Det var kul, fixade till en lliten "hemmastudio" hos Kimia, flyttade undan allt så att vi endast hade en vit vägg och en soffa fylld med saker som har med bloggen att göra. Skor, kläder, datorer, filmer, musik m.m Julia var även där som hjälp. Snart är deras blogg uppe och då föreslår jag att ni tar er en titt :) 


Fame

    2009-10-18 / 01:17:49 Publicerat i Min Vardag - Skola  


Bio tidigare ikväll med Daniel, choffs, Julia, John och Ronja. Förväntade mig mer utav denna filmen, men den var helt okej. Kul att man kan känna igen sig så bra i deras känslor och liv eftersom att vi här i Lund lever ett litet miniatyr liv utav deras på något sätt. Skolan är utformad på samma sätt. En gymnasieskola med dans, sång och teater och vanliga teori ämnen uppe på det. Därmed en väldigt tuff utbildning.

Daniel var här idag och vi diskuterade hur skönt det var att leva så här som vi gör. Att flytta hemifrån som 16 har sina nackdelar men väldigt många positiva sidor. Vi får en väldigt bra erfarenhet, blir mer ansvarsfulla och lär oss att ta hans om oss själva. Klart är det inte alltis så kul att tvätta, diska, laga mat och bädda och jag är väldigt lat inom dessa områden (idag storstädade jag dock, dammsög och plockade undan på rummet). Men vi tycker det är hur skönt som helst att bara kunna bestämma över sitt eget, göra vad man känner för utan krav. Vi låg och sov till kvart i ett idag. Galet, men det behövdes som vi har slitit. Och när vi vaknade tänkte vi: Gud så skönt att bo själv, kunna ta det lugnt ifred och bara umgås och leva ett väldigt roligt liv. Missförstå mig inte, bara för att vi bor själva springer vi inte runt och utnyttjar detta genom att skita i skolan, festa dygnet runt och skolka stup i kvarten. Vi kan ganska ofta känna tvärtemot, att vi nästan lever på skolan. Är där efter skoltid och tränar i salarna och sitter kvar i uppehållsrummet efter vi slutat, Ibland vet man inte vart man ska ta vägen och då sitter vi kvar. De flesta bor tillsammans med andra eller inneboende och då kan man inte släpa med sig ett gäng på 5-6 pers varje dag.

Det är blandae åsikter. Jag har relativt nära hem så jag kan åka hem på helgerna om jag känner för det. Dock så har t.ex Anna  väldigt långt och dyrt hem och har inte samma möjligheter att kunna åka hem när man känner för det. För många har vår vardag blivit enformig och tråkig och jag tror att höstlovet är uppskattat Att gå på en skola som denna är krävande både psykiskt och fysiskt och man behöver pausa. Men i det stora hela tror jag att de flesta håller med mig om att det är härligt att ha det så här. Vi går på en superbra skola, vi är jättebra vänner och kan hitta på skoj grejer tillsammans här :)  

             


Tummen upp :)

    2009-10-17 / 02:14:46 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Har haft en toppen dag idag. Vi hade utvecklingssamtal på baletten istället för en vanlig lektion och det var riktigt skönt att sitta i soffan och prata med varm choklad och brownies som vår snälla lärare Karin fixat!

Kvällen slutade hur kul som helst. Jag, elin, michelle och Jesper var hemma hos mig och vi fixade oss inför Black Silk som hela skolan skulle se ikväll. Jag såg den för andra gången idag och var lika imponerad, musiken var bra den också! Vi var några stycken som stannade kvar i Malmö efteråt och väl i Lund hamnade Daniel och John hemma hos mig och det var trevligt :)

Musiken, ljus, kläder fixat inför tävlingen nu. Nu ska vi bara träna på söndag så att allt sitter och sedan är vi redo att vara öppningsnumret på koreografitävlingen :P

Bilder från söndagens träning kommer upp på söndag kväll

Sov så gott, nu ska jag och kiwi (daniel) titta på film :)


Höstbilder

    2009-10-15 / 21:11:46 Publicerat i Fotografi - Fototriss  
Känner för att vira halsduken runt mig, sätta på mig vantarna och gå en lång, mysig promenad för att ta fina höstbilder. Och sen gå in och värma mig med en filt och vaniljte. Men jag har varken tid eller ork för tillfället. När jag kommer hem från träningar till koreografitävlingen är klockan runt 8 och jag är vid den tidpunkten helt slut. Men på lovet ska det förhoppningsvis bli mer tid till allt :)
  

Vimmelbilderna uppe!

    2009-10-15 / 19:28:11 Publicerat i Mina fotografier  
Godkväll :)

Känner för att sova! Men först ska jag äta lite musli och skriva på svenskan.
Vimmelbilderna jag tog i lördags är nu uppe på Skånes dansteaters Facebook om ni är intresserade av att se :)
Här kommer lite smakprov: ¨Vissa av bilderma blev ljusare på facebooksidan och jag förstår inte varför, hmm.. Men kul är det iallfall :)

Imorgon bär det av till Malmö ännu en gång för att se Black Silk med hela skolan. Funderar på vad jag ska ha på mig. Mitt rum är en stor röra just nu så jag hittar ingenting. Blir storstädning till helgen!

Bild

    2009-10-14 / 22:06:29 Publicerat i Min Vardag - Vänner och Familj  
På mig och bästa Daniel, du är bästast! <3 Glad att jag har en vän som dig (:


THRILLER LIVE

    2009-10-14 / 13:59:56 Publicerat i Min Vardag - Skola  
Snart är det dags! Thriller live kommer till Malmö och Baltiska hallen och jag längtar!

Amina, hennes kompis, jag, CHOFFS, min mamma och mitt brorsbarn (STORT MJ fan) ska se musikalen den 31:a oktober och jag förväntar mig något riktigt bra. Sitter nu och försöker skriva på mitt evolutionsarbete men det går inte speciellt bra. Skriver om hur människan utvecklats till en ny art i framtiden. Känner att jag har svårt att koncentrera mig på de teoretiska ämnena just nu. Mycket tankar kring koreografin och dansen i skolan. Har precis börjat med tåspets och jag missade en del koreografi och övningar förra veckan i alla dansämnen så jag är ganska tankspridd. Känns inte riktigt som jag orkar koncentrera mig på teorin.

Snart är  det iallafall Lov, ska bli härligt! Längtar!

Nu ska jag skriva om evolution. Hejsvejs!

Black Silk

    2009-10-13 / 21:42:27 Publicerat i Dans - Koreografi  
Läs om föreställningen Black Silk här :)

På fredag ska skolan dit och titta! Kul kväll. För övrigt blir helgen förmodligen fullspäckad av plugg, träning och annat skojs.

Matteprovet är iallfall avklarat, på fredag ska evolutions arbetet vara inlämnat och imorgon måste kläder fixas till tävlingen. Att koreografera ett bidrag är kul men ibland mer stressigt än roligt. Men vi är en rolig, bra och engagerad grupp som satsar stenhårt så det kommer säkert bli kul och jag hoppas att det går bra. Är lite smått nervös nu.

koreografitävlingen närmar sig

    2009-10-13 / 15:52:34 Publicerat i Dans - Koreografi  

Mycket att fixa innan koreografitävlingen.

- Beskrivning av numret
- Kläder (panik!?)
- Ljus
- Tider och lokal då alla kan träna

Jag hoppas det blir bra efter lite krångel. Nu ska jag hämta rekvisita och sedan iväg till träningen!

Hej Så länge!


Godnatt!

    2009-10-11 / 22:58:35 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Nu ska jag sova, imorgon måste jag vara pigg och fokuserad (:Saknar resan till Ungern. Det var ett härligt slut på sommaren!

Fixat och Klart!

    2009-10-11 / 19:31:21 Publicerat i Fotografi - Fototriss  
Snart kan ni se bilderna på Skånes Dansteaters Hemsida och deras Facebook. Jag har bokstavligen suttit vid datorn i 5 timmar.. OJ :O Men nu är jag äntligen klar med redigering av ljus, beskäring och annat småfix. Nu ska jag gå till Konsum, köpa kuvert och frimärken och skicka iväg bilderna. Jag tycker det är roligt att efterbehandla men det känns som att min dag flygit iväg och snart ska jag sova igen. Satte nyss på mig jeans ju.. Hmm..Smakprov på en bild från efterfesten igår där Bandet Elle Ska spelade. Grymt coola!Ikväll blir det kyckling och potatissallad. Lyxig mat till billigt pris, färdiglagad kyckling på Konsum kostar inte mer än 20 kronor och det räcker gott och väl till mig. Måste även plugga till Matteprov och Svenska uppsats om evolution.

Ha det bra!

redigering

    2009-10-11 / 17:16:25 Publicerat i Min vardag - Allmänt  

Vaknade väldigt sent idag, men jag behövde sova ut. Sen jag vaknade har jag suttit med min dator och jobbat med bilderna från igår. Ska efter det skriva upp namnen på alla och bränna ut en CD med alla bilder. Sedan skickar jag alla bilder till Sara på Skånes Dansteater. Nu har jag fått prova på mingelfotografering och har många gånger fotograferat kompisar på egen hand, dansbilder och porträtt. Och jag skulle tycka det vore kul att jobba med detta i framtiden. Jaja, vi får se vad som händer, det är mycket jag vill!

 Nu är det en vanlig skolvecka kvar och jag börjar bli nervös för detta betyder att det är koreografitävling nästa onsdag... Det är en del kvar att ordna med kläder och annat så denna veckan är välbehövlig. Träning varje dag efter skolan utom fredag!

Nej, nu måste jag fortsätta fixa med bilderna. 

 


Vilken kväll!

    2009-10-11 / 02:23:08 Publicerat i Fotografi - Fototriss  

Jag är trött efter en lång kväll men jag kan inte sova för jag har så mycket att ta in och är fortfarande uppspelt. Åkte från Arkelstorp vid 12 tiden och gjorde mig i ordning hos min bror i Kristianstad innan jag tog tåget in till malmö. Träffade Michelle en liten stund och tog en paj på MC donalds innan jag begav mig till Malmö opera och träffade Sara. Vi gick igenom lite vyer och frågor innan folket började komma in på röda mattan ;)

Så var det i full gång, de första tio minuterna var ganska lugna, men efter det strömmade det in människor, vilket var jättekul men man var tvungen att vara kvick så att man hann med att fotografera så många personer som möjligt.

Det var hur kul som helst att träffa så mycket glatt folk och de gav mig positiv respons och var glada över att vara med på bild. Jag hade roligt och fick även med Nightwish på bild (:

Föreställningen körde igång och den var fantastisk. Stående ovationer från publiken direkt när det var slut och man ville inte sluta klappa. Alla tre delar var väldigt bra men den sista koreografin föll mig verkligen i smaken. Den var koreograferad utav Jorma Uotinen och jag älskade den. Pas de deux delarna var riktigt bra, de lekte med tyngden men det såg så lätt ut. Och musiken var omtyckt utav alla jag pratade med, även mig. Den var pampig och maffig och allt på samma gång. Kan inte säga mycket mer om själva föreställningen än att det var väldigt inspirerande och jag är glad att jag fick chans att vara delaktig under premiären. Ska bli kul att komma tillbaka på fredag med skolan och se det igen. Så att man verkligen kan ta till sig allt.
  
Vidare till efterfesten där jag också fotade en hel del, "Elle Ska" ett tjejband ifrån Lund spelade och det var super! Alla dansade och var glada och deras musik var grym! Det blev fina tacktal och GOD buffé!! Jag fick även chans att tacka dansare, koreografer och andra involverade för kvällen och det var roligt.

Nu sitter jag och kollar igenom bilder och väntar på att jag ska vilja sova :) Just nu är jag bara glad och hoppig.

 

Jorma och Jag!


bilder att smygtitta på

    2009-10-08 / 23:37:50 Publicerat i Fotografi - Fototriss  
Dessa är några av de bilder som nu är uppe i portfolion, Ta en titt (:

             

Vimmelfotograf på lördag

    2009-10-08 / 23:16:40 Publicerat i Dans - Koreografi  
Fick svar från Skånes dansteater idag och jag blev utvald till att vara mingelfotograf på deras premiärföreställning av Black Silk nu på lördag. Så himla kul att jag fick det här. På Lördag kommer jag alltså befinna mig på Malmö Opera och efterfest från kl 17.00 till ca 01.00 och dokumentera hela kvällen. Jag får också se föreställningen vilket är superkul! Ser fram emot helgen och det känns kul att få ta mitt fotointresse ett steg fram och faktiskt jobba med det, även fast det bara är för denna gången just nu så får jag prova på hur det är och jag kanske kan göra något liknande i framtiden!

Ska bli kul att träffa allt folk och prova på min nya blixt som jag köpte idag för att fira ;)

TJOHO! Dyr var den.. Men det var värt det!

Godnatt!

Filmdag

    2009-10-07 / 22:54:55 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Titta på film kan man göra när man är sjuk!

Har idag sett två gulliga filmer, riktiga tjejfilmer men jag tyckte om de :)
"I could never be your woman" Blev även några gånger bättre utav att charmtrollet som spelar Pheobes pojkvän Mike Hannigan i vänner var med :) HihiNu ska jag sova. Imorgon ska jag luncha med pappa innan snuviga jag bär av till Lund och jag hoppas på att må bättre imorgon. Jag är just nu fullproppad av alvedon, nässpray och voltaren så när jag vaknar imorgon borde jag ha liiiiite mindre huvudvärk tycker man.

GODNATT

Koreografi problem

    2009-10-07 / 20:05:24 Publicerat i Dans - Koreografi  

Koreografi tävlingen närmar sig och stressen ökar. Huvudvärken blir vara värre just nu men är ändå tvungen att åka tillbaka till Lund imorgon och det känns inte helt bra för jag vet att jag borde vila mer. Men jag måste ta hand om min dansklass som jag håller på Montesori skolan på torsdagar. Och dessutom känner jag mig tvungen att vara med i skolan, missar för mycket.

Ringde Daniel för en stund sen som hoppade in för mig på mötet i skolan för koreograferna. Det verkar nu som att Daniel kommer få avstå från ett nummer i tävlingen och det gjorde mig ganska stressad. Det innebär att antingen kommer jag få en massa extra jobb den kommande veckan eller så kommer John få massa extra jobb och inget av det är ju kul. Tycker det är så tråkigt att lärarna inte kunde komma tidigare och meddela detta, nu är det endast två veckor kvar och om en försvinner påverkar det hela gruppen.
Aja, det löser sig.. :)


 

Hittade en suddig bild från förra årets tävling (:


Desperete Housewifes

    2009-10-06 / 22:06:28 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Tråkigt att jag inte har femman i Lund nu när Desperete Housewifes börjat igen, det verkar bli en spännande säsong ! Och ladda ner vågar jag inte. Får bli att önska sig boxen i present (:

Har nyss gått igenom lite gamla lådor och hittade tre par glasögon, mammas gamla. Kommer förmodligen använda ett par utav de som var ganska snygga. Ett par gråsilvriga  Elisabeth Arden, ojojoj xD

Godnatt på er allihopa! 


Home sweet home

    2009-10-06 / 20:16:47 Publicerat i Min vardag - Allmänt  

Mamma mötte upp mig i Kristianstad och det är skönt att vara hemma med henne, jag har inhandlat en ny jacka och nu ska jag vila upp mig framför teven med en kopp te och äppelpaj! Hoppas snuvan försvinner snarast..  Och Ibland behöver man pausa från alla krav och vara där man trivs bäst, hemma. Jag ska ta nya tag nu, har försökt kämpa för saker och inte fått gensvar och nu är det slut på det hela. Hur tråkigt det än är med förändring ibland så är det ett faktum, och det blir bättre med tiden :) Nu vet jag iallfall vart jag är påväg, behöver inte tveka och vara orolig längre. Och med mamma bredvid mej i soffan med Desperete Housewifes och paj kommer säkerligen alla bekymmer försvinna snart, förkylning som annat.  

Sökte innan idag ett engångsjobb som vimmelfotograf på lördag, Skånes dansteater har premiär av Black Silk då och efterlyste någon som var intresserad av att fånga allt på bild. Hur spännande som helst och jag hoppas jag får det. iihhh.. Söta Mamsi (=


Förkyld

    2009-10-06 / 11:40:03 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
I söndags var det kanelbullens dag. Jag köpte tre bullar för 10 på konsum och smaskade i mig bullar och te i söndags :) Helgen var mysig, det blev en riktig "Ta det lugnt helg" då fredagen spenderades i Malmö med michelle, erika och anna. Lördagen spenderades i kollektivet hos John med andra filurer och söndagen här hemma med bullar och daniel! I lördags såg jag och John även Unga danskompaniets föreställning på stadsteatern och den var jättebra! Den bestod av tre delar där varje del var koreograferad av olika koreografer och det var väldigt inspirerande.

Idag är jag hemma och är förkyld, har även massa annat på hjärnan nu som jag måste vila upp mig ifrån och pausa ifrån. Man behöver stanna hemma ibland. Och snart beger jag mig hem till mamma i Kristianstad. Det ska bli skönt att träffa henne <3

JAG VET att jag är dålig på att uppdatera. Men från och med nu är det ändring. kommer snart fixa till min portfolio och lägga till bilder i den, Jag lovar!!
RSS 2.0