vila vila vila

    2010-09-22 / 16:19:11 Publicerat i Min Vardag - Skola  
Sitter här i mitt rum i Lund (som behövs städas) och känner mig inte speciellt kry. Vaknade med halssont, huvudvärk och feber.. inte så roligt. Men jag vilar ut nu. Känns stressigt att jag missar skolan och träningen till koreografitävlingen men det är nog bäst att jag vilar.
Sov länge idag och har tittat på filmen "Cry Freedom" som vi ska besvara frågor om i skolan. Håller också på med en reccension av musikalen Spelman på taket. Förhoppningsvis blir jag klar med det idag så jag kan börja på novellerna vi ska ha läst ut, fortsätta läsa Candide och skriva på min projektplan till projektarbetet. Tråkigt inlägg, jag vet men har inte så mycket annat än detta (och att jag behöver städa mitt rum) i tankarna just nu.
Kommentarer
Postat av: Augusta

Fy! Candide läste vi i 2:an o det var ju ingen höjdare direkt! Projektplanen är inte heller det roligaste att pyssla med, o jag som hade höööga förhoppningar på det sista gymnasieåret ;) <33333

2010-09-24 @ 23:16:02
URL: http://paulstrups.blogg.se/
Postat av: Marie Sjöström

Hej Sarah,Tack för en intressant blogg!

 

Jag hittade er sida och undrar om ni skulle vara intresserade av att publicera en länk till våran klients hemsida?

Denna artikel har en diskret länk till Expedias hemsida, som vi sammarbetar med.

 

Namn: Expedia

URL: http://www.expedia.se/Tack för att ni har tagit er tid och läst. Tveka inte att kontakta mig om ni har några frågor. Jag skickar gärna artikeln till er om ni är intresserade.

 

Med vänlig hälsning,

 

Marie Sjöström

OBAN Multilingual

2011-01-12 @ 10:51:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0