julnattkattskratt

    2009-12-25 / 02:01:59 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Julen blev fin! Den började kl 00.00 igårnatt hos P och Gust med tjejsnack och mys och slutade här hos Matilda med ännu mer prat och gott snacks :) Däremellan var det julmat, kalle anka, anna anka xD, paket, gröt och mandlar och glögg förstås! Mamma och David verkade bli glada för deras paket och jag blev jätteglad över mina :)

Tänkte att detta skulle bli ett långt fint inlägg men jag orkar inte skriva mer nu. får bli imorgon!

GOD JUL

    2009-12-24 / 11:23:36 Publicerat i Min Vardag - Vänner och Familj  
God jul Allesammans, hoppas att ni får en jättefin dag. Nu ska jag sätta på en skiva med julmusik och göra julfrukost till mig och mamma. Rostade mackor, lussete och frukt :)

Vid 14.00 kommer min bror och mina brorsbarn över för glögg och Kalle Anka. Sen blir det julbord och klappar. Undra vem som får spela tomte i år?

Hur firar ni jul i år?


Lill julafton :)

    2009-12-23 / 20:29:14 Publicerat i Min Vardag - Vänner och Familj  
Idag har jag och mamma rullat köttbullar, tänk att det är julafton imorgon. Jag är nöjd med julklapparna jag inhandlat till familjen. Här kommer lite juliga bilder från lussebulle bak med vännerna i Lund och lite julfix-bilder med familjen :)
Jullov

    2009-12-21 / 18:50:24 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Nu väntar några veckors vila och det ska bli så skönt. Förhoppningsvis ska jag praktisera en vecka i januari också. Längtar till julafton och jag längtar till nyårsafton! Sitter här med Amina den fina, det är hennes tur att skina och dricker julmust. Eller hon gör. Idag träffade vi några gamla klasskompisar, trevligt! Det blev också lite julklappsshopping och fika.

Lovet har börjat super! Igår såg jag Avatar på bio och den var väldigt sevärd!praktik

    2009-12-14 / 20:24:31 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Äntligen ordnat praktik hos fotograf Johan Lindvall! Det var på tiden att någon sa ja, det är inte lätt att skaffa praktik xD Ser fram emot det iallafall, det blir skoj!

Imorgon är det mina elevers uppvisning, så gulligt. De ska dansa loss till Michael Jackson och Grease. Det är även nationella prov i matte, men det vill jag inte tänka på mer just nu så nu slutar jag skriva :) Hej!

REGINA SPEKTOR

    2009-12-14 / 00:41:51 Publicerat i M & V - Mina Favoriter  
Jag kan inte sova nu, även om det är sent, är fylld med nya intryck och jag kan inte sluta le efter en underbar konsert med Regina Spektor. Hon är så bra, sjunger otroligt, unika låtar och hela hon verkar så ödmjuk och genomsnäll. Lyckoruset for igenom mig när hon började sjunga och jag bara log och nynnade med. Om hon kommer tillbaka ska jag definitivt se henne igen. Blev smått besviken när vakten stoppade mig och min kära Nikon. Man fick tydligen inte ha systemkameror, men vanlioga kameror gick bra... Nästa gång jag tittar åt vänster ser jag en tjej med ett likadant objektiv som mig fota Regina.. Usch.. Vilka bra bilder hon måste ha fått. och jag blev lite smått irriterad, var nära på att springa och hämta kameran ett tag. Men Daniel stoppade mig. Någon dag ska jag bli fotograf och ta massa fina foton på Regina xD fick jag tänka och trösta mig med.

Glömde dock kamera incidenten väldigt snabbt, hennes sång fick en att tänka på annat och denna kvällen var något jag kommer minnas :D GLADGLADGLAD
Jenny Owen Youngs började konserten med några riktigt bra låtar, aldrig hört talas om henne innan men hon hade väldigt härlig musik!

Dh

    2009-12-11 / 15:42:56 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Älska denna sidan! Den har varit min medicin under dessa dagar. Orkade ta mig upp ur sängen, ta på mig något annat än morgonrocken och ta en promenad och fika på stan med pappa. Nu är jag helt slut och avsnitt 19, säsong 1 väntar! =)

Snartsnartsnart

    2009-12-10 / 17:31:56 Publicerat i M & V - Mina Favoriter  
Jag måste bli frisk nu! Jag vill må prima på söndag för då ska jag, Daniel, Julia och John till Malmö och se Regina Spektor Live, jaaaaa :D Jag har längtat och längtat och nu äntligen är det snart dags! Ser fram emot det som sjutton och jag hoppas att jag blir helt frisk till på söndag. Jag håller tummarna och äter penicillin.
Mina vänner

    2009-12-10 / 14:49:57 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Ingrid har varit påhittig och nu  när jag ligger här hemma och är sjuk känns detta som en kul grej att göra :P
Kommer ihåg när det var poppis med "mina vänner" böcker. Man hade med sig de till skolan och lät hela klassen fylla i. Det är så kul att titta igenom sånt när man blivit lite äldre. Jag hade också en "Mina kända vänner bok" när jag var autografsamlare ;)

Sjuk

    2009-12-09 / 21:19:34 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Vill inte vara sjuk.. har inte tid att missa massa i skolan. Men jaghar inte krafter till att gå dit. Mår inte alls bra. Nu är jag hemm hos mamma i Kristianstad, hade upp mot 40 graders feber inatt, låg vaken mellan 1 och halv 4 med frossa.. P.g.a att jag haft hjärnhinneinflammation får jag otroligt ont i huvudet när jag blir sjuk. Den huvudvärk jag har haft de senaste dagarna är obeskrivlig. Trodde att min hjärnhnneinflammation var tillbaka. Nu har jag proppat i mig alla möjliga mediciner och känner mig lite bättre för stunden iallafall. Usch, vill inte vara den som klagar men detta är det enda jag kan komma på att skriva för tillället

Revyn är över.

    2009-12-08 / 15:22:04 Publicerat i Dans - Uppvisning  
Vilken underbart rolig tid vi D08:or och M08:or har haft tillsammans nu! Det är sorligt att det redan är över. Har haft jätteroligt och lärt mig väldigt mycket. Det har ju varit tufft med alla långa dagar och ibland tråkiga repititioner men det är sånt som man måste räkna med. Men annars har det varit hur roligt som helst! Musikalklassen och dansklassen har kommit varandra närmare och vi har haft otroligt skoj. Revyn blev skitbra och vi fick bra respons!

TACK ALLA FÖR EN UNDERBAR TID!!! :D
RSS 2.0