MICHAEL JACKSON DÖD

    2009-06-26 / 01:43:09 Publicerat i Min vardag -Tänkvärt  

Det är overkligt! Han är död. The king of pop lever inte längre. Det känns bara fruktansvärt..http://www.svd.se skriver att han dog av en hjärtattack tidigare denna torsdagen. När han kom till sjukhuset låg han redan i koma. Han hade hjärtstillestånd redan när sjukpersonalen anlände till hans hem vid lunch. Varför? Varför just han och varför just nu?

Jag tycker synd om honom som inte fick chansen att genomföra "This is it" konserten. Jag tycker synd om alla dansare - audition: 

Dessa dansare blev överlyckliga när de fick beskedet om att de kom med, förstår hur de känner. Jag skulle inte kunna förklara min glädje om jag skulle valts ut som en av bara ett fåtal dansare som skulle få dela scenen med "The king of Pop" Då kan man verkligen säga att en dansares dröm fullbordats. Och nu kommer de inte få stå på Londons O2 arena och dela scenen med honom.  Alla ljud och ljustekniker, producenter, projektledare och övrig personal som arbetat hårt för denna konserten. Jag tycker synd om hans familj, La Toya hade setts rusande till sjukhuset i tårar tidigare. Hans tre barn som kommer få gå igenom en tuff tid, jag tycker synd om alla människor som någonsin stått nära Michael, fått lära av honom och lärt honom som får gå igenom denna förlust. Jag tycker synd om alla fans som stått honom trogen, som köpt biljetter till hans konsert och som inte får chansen att uppleva det.

Jag minns alla gånger jag och mina kompisar tittat igenom hans videos om och om igen, dokumentärer, gråtit till "You are not alone" och "Will you be there", sjungit med av glädje till "The way you makin me feel" Och somnat till "Earth song" Jag och de som brukade fantisera om att träffa honom, planera resor till neverland och drömma om mötet och sen vakna upp i besvikelse. Det är minnen det. När vi gick ut på stan på hans födelsedag för några år sedan, med bärbar stereo, plakat och tshirts. Lyckokänslor.  

Jag och en vän skulle egentligen sett konserten den 14 juli, den blev uppskjuten till mars 2010, vi köpte nya biljetter till den 10:e september detta året och det går inte att förklara hur mycket vi har sett fram emot London-resan. Jag trodde aldrig att jag skulle få chansen att se MJ live, trodde hans uppträdardagar var över. Men med den glöd och passion han har borde man inte vara förvånad över hans comeback egentligen. Nu fick jag chansen att kunna se honom sjunga, dansa och visa sin omätbara talang live men nu är det över. "This is it" bokstavligt talat för Michael Joseph Jackson.. That was that

 29 augusti 1958 - 25 juni 2009

Lindsay Lohan
: NO OMG ... sending my love and prayers out to Michael and his family ... i feel sick..


Marlon Wayans: My prayers, my love, my heart goes out to michael jackson and the entire jackson family. I pray so hard for them. I'm crushed! Please pray.

Pete Wentz: Prayers and thoughts with michael jackson ... I haven't hope in so long that news isn't true.

Kim Kardashian: Wow I am truly in shock that Michael Jackson has passed away! I love u Jackson family, my prayers are with the whole family!Tillägnat alla fans och Michael Jackson: You are not alone -


Michael Jackson - You Are Not Alone (Official Music Video)

Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye
Someone tell me why
Did you have to go
And leave my world so cold

Everyday I sit and ask myself
How did love slip away
Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

But you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
But you are not alone

'Lone, 'lone
Why, 'lone

Just the other night
I thought I heard you cry
Asking me to come
And hold you in my arms
I can hear your prayers
Your burdens I will bear
But first I need your hand
Then forever can begin

Everyday I sit and ask myself
How did love slip away
Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

For you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
For you are not alone

Whisper three words and I'll come runnin'
And girl you know that I'll be there
I'll be there

You are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay
For you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart

For you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

For you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart

For you are not alone...

 <3

Sommarlov

    2009-06-25 / 18:49:30 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
FY SKÄMS. Jag har inte bloggat på en evighet . Har haft för mycket att göra! Men jag lovar att försöka uppdatera oftare hädanefter. De sista två veckorna av skolan var fulla av träning till sommarshowen som vi uppträdde med på stadsteatern i lund helgen innan skolavslutningen. Det var en rolig upplevelse och jag ska lägga in bilder så fort jag kan :)

Så långt detta lovet har jag hunnit med:
- Midsommarafton i Fårabäck med mattias, emma och maja och min familj :) Trevligt! Förutom att det åskade, vilket jag hatar.
- Ett jobbpass på glassbåten.
- Två dagar på stranden.
- Myspyskvällar med Mattias <3
- Bio (Transformers 2, inte min typ av film egentligen men den var helt okej)
- En kul dag med Matilda http://tildisens.blogg.se
- "Vänner" Tittande (säsong  tre, har sett alla avsnitt men jag börjar om på nytt hela tiden)
- Bio, män som hatar kvinnor (helt okej, förvånansvärt bra för att vara en svensk film)
- Solande!
- Badande!

Super sommar än så länge :) Och den kommer bara bli bättre. kommer inom kort lägga in bilder. Kände mig bara tvungen att skriva en kort uppdatering :)

Två dagar på stranden

    2009-06-02 / 20:55:52 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Känner mig slut i kroppen och i huvudet just nu, behöver vila och därför är det skönt att det är korta skoldagar just nu =) VI repar inför sommarshowen denna och den kommande veckan och jag är med i 2 nummer. Ett modernt nummer där vi ska ha långa svarta kjolar, vit blus och dansa runt till fläskkvartetten. Och även ett streetnummer, en Bondmedley där jag är en rysk kontorist. Lite tråkigt att jag egentligen inte får dansa så mycket, därför har jag tagits ut ur vissa delar men så är det. Det kommer fler gånger ju :)
 
Idag började vi kl halv nio och slutade tolv. Jag och Catja skyndade oss till bussen som skulle ta oss till Lomma och låg på stranden och tog det lugnt. Dock var det inte lika fint väder som igår, då vi var en grupp som låg och solade, spelade kort, åt pizza och badade i det sköna vattnet. Helt underbart och det var så skönt att koppla av. Det kändes verkligen som sommar. Idag var det ganska molningt men det var ändå skönt att bara ligga och slappa.

Vidare till botaniska trädgården i Lund där Anna, Erika och Daniel väntade med glatt humör :D Försökte plugga BOJ teori (balett och jazz) men det gick inte så bra. Det får jag ta tag i imorgon istället!Mysig strandbild från Finland för två år sedan :)
RSS 2.0