Minnen!

    2009-02-26 / 21:54:07 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Jag har så många minnen, det är läskigt att vissa stunder är så svåra att komma ihåg i detalj. Stunder som man verkligen vill minnas livet ut som är suddiga just nu. Därför ska man skriva och ta foton :D Det är en bra minnesförvaring.

Min kompis Emma sa för ett tag sen:
"Men tänk ändå, den sista terminen i nian tjatade vi så mycket om hur vi längtade efter att få komma ifrån Central, och hur tråkigt det var där, men nu när alla har splittrats och man väl har kommit därifrån så vill man typ bara tillbaka." Håller med henne, vissa saker som man tycker är jobbigt kommer man en dag sakna, så det är bäst att ta vara på varje stund. 

Jag har väldigt fina minnen som jag ska vara rädd om och uppskatta, som  till exempel alla resor jag varit på.  

Pappa jobbade innan på kryssningsfartyg som läkare. Han var borta en hel del och det var jobbigt, men sen fick vi komma och hälsa på! Jag kommer ihåg hur chockad jag blev när de sa att jag och mamma fick hälsa på i 5 veckor om pappa jobbade i 5 månader. Jag blev helt överlycklig. Han började jobba för företaget Royal Carribean och den första båten han var på hette Vision of the seas. Jag kunde aldrig föreställa mig hur lyxigt och fint det kunde vara på en båt förrän jag kom dit. Och jag kunde aldrig föreställa mig hur ett liv på en båt kunde se ut. Det var år 2004 en morgon på vintern vid 4 tiden som jag och mamma tog tåget till köpenhamn med gigantiska väskor, jag hade sagt hejdå till alla mina kompisar som jag inte skulle få träffa på över en månad. Vi kom till Köpenhamn mamma och jag, spända och förväntansfulla och flög till slut ända vägen till Alaska, USA. Vi checkade in på ett hotell och somnade på studs och vaknade väldigt tidigt nästa morgon för att hämtas upp av en taxi som skulle köra oss till en tågstation. Vi väntade och väntade på tåget som skulle ta oss till hamnen där båten stod. Jag förväntade mig ett vanligt tåg men det som kom var långt ifrån vanligt. Det var två våningar på det och den övre våningen var bara av glas så om man satt och tittade upp såg man alla stjärnor. Det var världens mjukaste stolar och jag ville bosätta mig på det där tåget. På den nedre våningen fanns restaurang kupén, med bord som hade vita dukar och servitriser. Det ljusnade och Alaskas fantastiska landskap blev synligt för mig för första gången. Berg, vatten, djur, natur. Underbart. Jag tittade ut under hela resan och ville knappt slita mig iväg till toaletten. När vi kom fram mötte pappa oss på stationen med två röda rosor och jag kände mig som världens lyckligaste..

Vi gick en promenad och pappa visade oss runt, han hade redan varit där med båten några gånger. Vi såg en säl i hamnen och jag var helt förbluffad. Men jag kunde allt spara mig för några timmar senare hade jag all anledning till att vara förbluffad, när vi steg på båten första gången. En gigantisk båt! Fönster överallt, balkonger överallt, ett jättedäck längst upp med pool, minigolfbana och barer, glassbarer, restauranger m.m.
  Middagarna var nästan maffigast. Servitriser överallt. När man åt på kvällarna var man finklädd, jag fick känslan av att man befann sig i "Titanicfilmen" och när man kom in i matsalen sprang det fram servitörer som skulle escorta en till sitt bord och sen fick man en fem-rätters middag. Helt otrolig mat! Det fanns affärer och en biograf, barer, klubbar och en spa-avdelning! Jag var i paradiset :)

Vi åkte först runt i Alaska, vi såg björnar, glaciärer och valar och fina utsikter och fick träffa lokala människor.  Det finns så mycket man kan berätta om i detalj! Vidare till Mexico, och då var vi på havet i en vecka. Man kunde då ägna sig åt massa aktiviteter på båten som tävlingar, titta på shower och dansföreställningar (jag vill stå på den scenen någon dag), prova på spanska, yoga, pilates, aerobic, allt! Mexico ville jag inte lämna, det starkaste minnet därifrån var när jag simmade med delfiner som alltid varit mitt favoritdjur. Det var verkligen obeskrivligt att få komma så nära de. Vårt nästa äventyr var att prova på äkta tacos, simma med vattensköldpaddor, snorkla och att stöta på stingrockor, jag fick panik men efter ett tag vande jag mig och tyckte det var otroligt. Vi såg fantastiska stränder och natur. Sen kom en annan höjdpunkt! HAWAII, vi besökte ganska många av öarna och det var hur fint som helst, precis som man föreställer sej om inte bättre. Stränderna går knappt att minnas så chockad man var! Vi var på ett ställe, som ett gigantiskt levande museum där man hade gjort miniatyrer av alla hawaiianska öar och byggt upp hur det såg ut på urinvånarnas tid, så sprang där runt folk, utklädda till polynesiska tjejer i houla houla kjolar som dansade. Jag, mamma och pappa åkte en natt ut till en strand och tog en midnattsdopp. En annan dag åkte vi till en hotellresort och var vid en strand som tillhörde hotellet. Där fanns det mängder av vattensköldpaddor som simmade runt. Mamma var där själv en dag när jag var med pappa och då såg hon ett brudpar som gifte sig på den stranden i solndegången. Om jag någonsin ska gifta mig så är mitt drömställe för det på en strand, barfota i solnedgången. 

Den resan var magisk och jag ville inte lämna det, och jag ville inte lämna pappa. Men så blev det och jag kom tillbaka till Kristanstad, regniga Kristianstad. Jag vet inte riktigt om jag kan säga "Borta bra men hemma bäst" för det kändes trist att lämna allt. Det roliga med att komma hem var vännerna såklart. Men annars ville jag bara tillbaka. Där fanns det inga bekymmer eller problem, bara utflykter, äventyr och glada miner. Jag var fri och levde i en dröm för ett tag. 

Efter det gjorde vi några resor till med andra båtar, med ännu mer äventyr! Vi besökte västindien och sydamerika, grönland och island! Helt fantastiskt och jag kommer aldrig glömma något av det. Uppskattar verkligen den tiden av mitt liv och vill bara tillbaka! Minnen är något att ta vara på, stora som små!

Här är några bilder från resorna som jag själv tagit (förutom de som jag är med på då ;) )

                                                       

Ett minne för livet!

Shoppingsugen

    2009-02-26 / 21:02:26 Publicerat i Min vardag - Allmänt  

En av tjejerna som jag delar lägenhet med i Lund kom nyss hem från en shoppingdag i Malmö och hennes säng är täckt av finfina saker, snacka om att jag blev avis. Hon hade köpt massa kläder, däribland chinos (som jag är ute efter), en cool datorväska och en jättesöt handväska.  Nu när jag går runt i danskläder varje dag känns det som lyx med vanliga, snygga kläder och man vill bara handla mer och mer. En annan sak jag skulle tycka vore kul att ha, en undervattenskamera :D coolt det skulle varit. Men de kostar runt 1700 så jag vet inte om min ekonomi är så bra för det. Jag vill ha ett extrajobb på kvällarna. Dansledarjobben går inte att få tag i mitt i terminen så isåfall får jag söka ett sådant jobb till hösten. Det skulle vara om jag fick ett kvällsjobb på något café, men skulle jag verkligen orka det? Jag vill ha money money money så jag kan köpa lite roligare grejor :D

 



Choklad

    2009-02-26 / 15:54:58 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Jag och Michelle ska köpa choklad, mums! Ladda upp inför kvällen träning till koreografitävlingen, skoj men jobbigt med tanke på att jag somnade halv två inatt. Jag var hur pigg som helst och bara stannade uppe, ja det ångrar jag ju idag. Men dansen gick bra ändå, det flöt på på jazztekniken och Sian var glad. Yay! Så nu känns det bra att belöna sig med choklad och förhoppningsvis bli lite piggare av det ;) ADJÖ


 

Motivation? Hallå?

    2009-02-25 / 23:33:28 Publicerat i Min vardag -Tänkvärt  

Dagens inlägg handlar om något som är väldigt aktuellt för mig och folk i min omgivning just nu. Motivation och viljan och styrkan till att kämpa. Dans ska för mig vara något som ger mig kraft och gör mig glad. Innan så var det ett sätt för mig att tänka på annat än negativa saker, jag kände mig glad av att dansa, inga krav, inga problem, bara dans. Och det var sååå skönt att bara få dansa. Sonya Tayehs workshops ger mig den känslan, motivation. Jag blir inspirerad och motiverad till att kämpa och fortsätta. Men var har den tagit vägen nu?!

Jag vet många som står mig nära som inte har motivation till det de håller på med. och på sistone har jag börjat känna så också, men det går upp och ner för mig. När jag sökte till denna linjen var jag beredd på långa dagar, tuffa dagar och pendlande. Men jag ville dansa mer än allt annat och jag skulle ångra mig om jag inte sökte in här. Men jag visste inte hur utbildningen skulle påverka mig. Det är inte samma sak med dansen. Innan var det en flykt till att tänka på annat och en stund att känna sig glad utan press. Nu är det: Press, prestationsångest, krav, stress. Hur ska man känna motivation då? Jag antar att jag får tänka om. Det är detta man får stå ut med om jag ska lyckas. Vägen dit är tuff. Men kommer jag orka med dansens hårda liv efter gymnasiet? Vill jag det sååå mycket längre? Kommer jag orka kämpa, dag ut och dag in, auditions och hårda dagar? Jag vet inte längre. Och jag vet fler som tänker så här. Vissa vet vad de vill med livet, vissa vet inte. Jag vet inte längre om dans är rätt val av mig, om det är något som verkligen passar mig. Det finns så mycket annat jag vill. jag vill fota, skriva, jobba inom turism, utomlands, jobba med barn och människor, ja så mycket. Denna utbildningen tar på en så mycket, inte bara mig. Jag tänker ofta på hur det skulle kännas att bo hemma och gå en vanlig teoretisk utbildning. Men nu har jag kommit hit, kämpat för det, jag bor väldigt bra och fint här i Lund och jag har fina vänner på skolan. Jag trivs! Jag vill inte ge upp något jag kämpat för, det kanske bara är just nu jag känner så här. Motivationen till varför jag ska kämpa för detta kanske visar sig mer och mer igen snart. Jag får helt enkelt minnas hur dans fick mig att känna.

Till dagens händelser:
Skoldagen var okej, moderna var ovanligt rolig idag! Vi gjorde en skojig diagonal och alla blev helt glada och pepp. Jag kände faktiskt en glädje av att dansa. Efter skolan, stannade jag och några till kvar, pluggade, strechade, dansade och vidare till konsum med Daniel. Jag skickade in sommarjobbs ansökan till Glassbåten i Åhus. Förra året sålde jag också glass och jag kom på att jag hade tagiot glass helt fel, skadade handleden och fick värsta handledsinflammationen, haha. Jag lovade mig själv att aldrig mer sälja glass men jaja, jag förtränger det jobbiga och säger att det är skitroligt! Vidare till biblioteket där vi mötte upp Christoffer som följde med och käkade pizza. Sedan musikcafé, väldigt kul att se alla duktiga sångfåglar!! Senare på kvällen, plugg/halvplugg hemma hos Kimia. Vi var duktiga med matten ett tag sen tog vi en paus som aldrig slutade. Men det var kul! Skratteliskratt, och det behövs i den stressiga vardagen!!

Här är lite gamla bilder för att piffa upp detta inlägg!
En bild på mig från 2007, kommer ihåg den helgen som om den vore igår! Min och Emmas helg tillsammans, vi var påväg till bian för att titta på "Ciao Bella"


Så härligt! En sommarkväll i Finland för två år sedan :)



Hhahaah, denna bilden får mig att skratta. En tävling om vem som hoppade fram mest skvätt. Han vann ;) Detta var under en resa år 2004 :)



Jag och Älskling påväg hem från Tyskland i somras! <3



Avslutningsvis ett familjefoto från i somras, Mamma, Christoffer (brorsson), jag, david (bror), jessica (brorsdotter), Leliz (Brors flickvän)  

ADJÖKEN, GODNATT


Hejdå Lov!

    2009-02-22 / 21:31:58 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Nu är det shluut på sportlovet! Jag vill ha mer lov, men jag får vänta till påsken. Mitt lov har varit ett ta det lugnt - Lov. Jag har inte gjort något märkvärdigt eller jättespeciellt precis. Men det har varit skönt. Jag har varit med min älskling, vi pendlade mellan att vara hos mig och att vara hos honom. När jag kom från tåget på fredagen mötte Mattias mig på stationen med en ros, gullunge!! Alla hjärtans dag började hos mig och senare på kvällen åkte vi hem till honom. Vi gick på stan, fikade, bytte små presenter =)  och hade middag med mamma och hennes kille xD

På söndagen hade Mattias familj gäster och vi åt god mat och åkte pulka i snön :D
         

Annars har jag under lovet umgåtts med lite kompisar, vi spelade laserdome och hade sen filmkväll med filmen "Barnhemmet"  som jag inte riktigt gillade. Men jag var inte så koncentrerad på filmen heller. Mattias och jag har haft mys med film, promenixer, snö, blåbärspajbak, sockerbullebak, barnpassning, badhuset och annat =) Jag vill ha mer lov. Jag vill vara ifrån stress lite, lite till.

Dansa min Docka

    2009-02-12 / 22:01:03 Publicerat i Min vardag -Tänkvärt  
Nu är det snart lov och en veckas paus från dansen, vilket faktiskt känns jätteskönt. Behöver vilan! Denna veckans modern-lektioner har varit jätteroliga med improvisation, härligt. Baletten var hemsk idag, jag kunde inte koncentrera mig och ville bara sluta. Jazztekniken var roligare. Vi hade en koreografi i slutet till "All that Jazz, Chicago" Riktigt roligt!

Igår var älskling på besök i Lund och vi pluggade till proven vi skulle ha, Matte förr mig, Historia för honom. Vi lagade mat, fiskpinnar och mos och På kvällen såg vi danstvåornas produktion "Qou Vadis" på stadstatern med lite folk från klassen. Vi såg den i måndags med skolan men den var värd att se igen, väldans bra! Bra tema, djupt och tänkvärt men de hade en bra balans och fick in glada shownummer också.

Nästa vecka kommer Sonya Tayeh hit igen. Dansade för henne förra året på en intensive workshop i en vecka och sedan på ett dansläger sommaren 07 + 08. Hon blev snabbt en förebild. Hennes sätt att lära ut är unikt, sådan energi, sådan styrka och hon bryr sig så himla mycket. Hon är otroligt pedagogisk och vill verkligen ha perfektion i dansen, hon jobbar i en evighet med en detalj om det behövs. Hon vill se att man jobbar och hon pushar en så mycket så att man aldrig slutar jobba hårdare. Hon fick mig att bli så inspirerad och pushad och jag gav allt. Hennes stil är speciell och unik, hon har verkligen något eget som man inte kan jämföra med något. Privat är hon en jätteödmjuk person som bryr sig om allt och alla. Blir tyvärr inte att jag går på hennes workshop nästa vecka. Brist på pengar och tid krockar ihop och jag får vänta. Här är lite smakprov av Sonya, Den andra videon är Sonyas ena koreografi i So you think you can dance. Den sista  videon är det Jessie som improviserar, hon var med som hjälp de två senaste gångerna Sonya varit här. Hon är verkligen grym hon också!

 

C & M_B
Uploaded by krunkyou

 

Jag och Sonya!

Gästbloggar hos Papaya-bitchen Sarah Granholm

    2009-02-10 / 19:52:16 Publicerat i Min vardag - Allmänt  

.. och så gästar man Sarahs blogg dårrå!


Dagens inlägg är inte skrivet av Sarah utan av www.danneep.blogg.se . Annars kan man ju kalla mig Daniel Persson.

Sarah är en klasskamrat till mig och schysst är hon! Mycket bättre än de äckliga bananer som världen skapat såsom Hitler och Lasse Stefans.
Denna dag har tillbringats i skolan (var annars) och ja, dagen har varit ganska mycket annorlunda än vanligt.
Till att börja med: Modern lektionen (nämnde jag att Sarah är jättegrym på Modern-dans?) hade ett annorlunda upplägg än vanligt. Impro blev det och kul som fan var det. Spegelövningar, helt vanlig impro och lite koreografi-impro blev det.
Och så såg alltså modern lektionen ut.

Efter det hade vi en riktigt chill Historie lektion. Vi fick se föreställningen Quo Vadis? som vår skolas dans tvåor har gjort.
Såg ju den igår också men ja, vår historie lärare diggade den (vilket vi också gjrode) så vi fick se den igen. Mycket mycket bra!

Skoldagen slutade och jag, Sarah och en hel hop folk stack till Espresso House. Själv tog man sig en uppfriskande kaffe latte. Finns det något bättre gott folk?

Vidare hem till Sarah. Nu var det bara jag och Ronja som följde med henne. Lagade kyckling och käkade denna goda måltid.
Nu precis har vi kommit in på rummet igen och ja, jag skriver detta gästinlägg för att ge denna blogg lite mer krydda. Schysst av mig va? Eller inte.. höhöh.

 Då bjuder jag på en sexy-mama bild på mig själv här då alltså!

Nu ska vi ha en liten undersökning. Om detta inlägg får tio kommentarer så lovar jag att skicka en klase bananer till var och en.

So long folks! Läs min blogg förresten, om ni nu vill och inte har ett annat liv utanför cyberspace.


Utmaning

    2009-02-08 / 23:19:11 Publicerat i Min vardag - Allmänt  


Jag har blivit utmanad av Matilda! http://tildisens.blogg.se

•1.     Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Hennes partner måste bara veta att det är en sorts automatisk programmering.


2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Ingenting faktiskt.



3. Vad var det senaste du såg på tv?
Top Model

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
22.05  --> Oh. Nära! 22.08


5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Lite bilar utanför då och då.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Jag var utomhus senast för ungefär en och en halvtimme sen då jag gick hem från tågstationen.

7. Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
Matildas blogg.

8. Vad har du på dig?
Vit t-shirt, svart stickad kofta, svarta jeans.

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Det jag kommer ihåg var att jag drömde att Mattias dukade bordet.. haha

10. När skrattade du senast?
Alldeles nyss =)

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

Den ena väggen är lila och där har jag ingenting men snart kommer spegeln och hängaren sättas upp. De andra väggarna är vita och där har jag en poster på marilyn monroe och en tavla på en ängel, samt två bilder på mig när jag dansar.

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Hmmmm.... Det har jag säkert men jag kommer inte på något speciellt.

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Något jag gör för att Matilda utmanade mej. ;)

14. Vilken var den senaste film du såg?
Rattatoullie eller hur det nu stavas med Mattias

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Jag skulle först och främst skänka pengar och spara. Sen skulle jag köpt massa kläder, presenter och allt annat man vill ha som man inte har råd med. OCH, En resa =)

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Mina närmaste vet nog allt om mig så det var svårt. Hmm, jag är en väldigt känslig person och kan lätt tryckas ner även om jag inte alltid visar det.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Få hela världen att jobba för en bättre miljö och få alla att sluta kriga. Göra så att alla får så mycket pengar man behöver för att kunna leva.


18. Tycker du om att dansa?
Älskar.                

19. George Bush?
??

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Vet inte, men min gammelmormor hette Alina och det tycker jag om.

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Ja det skulle vara en jättekul erfarenhet

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Hahah, Hej och välkommen, Här kan du göra vad du vill, önska vad du vill och få vad du vill.

Jag utmanar:
- Mattias
- Amina
- Daniel


Bowling

    2009-02-08 / 22:56:54 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Bowling är roligt! I helgen firade vi Amina som har fyllt 17 och vi bowlade och tittade på en (dålig) film som hette Rocket Science. Jag fick strike två gånger, Woho. Kommer ihåg när vi bowlade i Åhus för ett tag sen, då var jag mästare på bowling och fick strikes om och om igen.Min taktik var att kasta upp klotet i luften först och sen låta det rulla, det funkade faktsikt en gång igår och det ledde till strike :) Men jag vann inte, det gjorde emmaklämmalisalus den lusen :)

    
Hemma hos Matilda (Filmtittande och godisätande)


Amina, födelsedagsgrisen bowlar

För övrigt har jag varit med Mattias i helgen, vi firade 10 månader och jag är jätteglad :) Grattis till oss! Vi har börjat göra en bok till oss själva, Boe boken, hihi. <3


Älska mer!

    2009-02-08 / 22:50:15 Publicerat i Min vardag - Allmänt  

Nu tycker jag vi ska ta att uppskatta saker och ting mer och älska mer! Det är så dystert i vintertid och jag har inte varit på topp själv. I Sånna stunder är det viktigt att tänka på vad man har och saker man ska vara glad över. Jag har det jättebra och jag är glad för det. Jag har en underbar pojkvän och familj och underbara vänner som alltid ställer upp. Jag går på en toppenskola (Jobbig men bra), jag bor bra i Lund (3 minuter gångväg från skolan), jag bor bra i Kristianstad hemma med mamma i ett fint hus, jag har allt jag behöver helt enkelt och sånt ska man tänka på när man känner sig lite nere. Jag har aldrig märkt av vinternedstämdhet eller vad det kallas förrän detta året som har känts allmänt dystert nu mot slutet och jag vet att många känner så när det är mörkt. Men idag var det väldigt ljust och soligt ute och några fåglar kvittrade, jag fick en sommarkänsla och tänkte på allt bra och blev glad. Så istälelt för att vända situationen till det negativa, försök även om det är svårt att tänka positivt och älska mer! Apropå det fick jag en fin present i dag av min mamma.. Haha. En Merhållare med hål för sugrör ;) En till liten uppmuntran om att älska mer :)

 (Min söta mamma som är glad och älskar mer)


Migrän..

    2009-02-03 / 13:30:52 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Dagen började finfint, vaknade ganska pigg och gick till skolan ganska pigg. Vi har en ny uppvärmning med afrikansk musik som vi gick igenom. Sen hade vi balett, det gick bra :D Känner att baletten går bättre och bättre nu. Tess, läraren hade med sig en spikmatta till mig som jag ska låna ett tag eftersom det hjälper mot ryggont. Efter baletten började jag se suddigt och konstigt, svårt att se klart och jag såg ett streck framför  ögonen vart jag än tittade. Sen fick jag huvudvärk, aj. Det slutade med att jag gick hem efter engelskan och missar nu modernt, historia och matte. Men jag ska använda tiden till att sova och plugga. Usch, jag tycker inte om migrän.

Gäspig men rolig måndag

    2009-02-02 / 21:35:56 Publicerat i Min vardag - Allmänt  

Gäsp, jag vill sova. Måste plugga först.
Idag hade vi projektdag i skolan, vi pratade kärlek och relationer hela dagen och tittade på filmen "Krama mig", rätt dryg enligt mig,  storyn var bra men skådespeleriet var inte nåt vidare. Efter det gick jag på stan lite, köpte lite grejer till Mattias och två plagg till mig. En kofta på MQ som kostade 350 kr var på rea och kostar nu 49 kr!!!! Jag köpte också en skjorta, 200 kr, på bilden :) Vidare till Espresso House och Grafitti och sen hem för att försöka plugga men Christoffer ringer och drar med mig till musikalarnas vinterkonsert. Väldigt fint och bra! Nu sitter jag här och äter nachochips och ska plugga.


FebruariHelg

    2009-02-02 / 21:29:49 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Denna helgen var mys! Jag var hemma hos Mattias från fredag till söndag och sedan åkte vi vidare hem till mig och sov där, sen tog jag tåget till skolan idag. Det snöade igår! Och jag blev glad, så vi sprang ut med termobyxor, kängor och allt. Hundarna fick följa med. På hans gård finns en liten bäck/damm som till hälften har frysit till is. Den sunkiga leran har också frysit och den kan man gå på. Typiskt mej så bestämmer jag mej för att hoppa över bäcken och trots att Mattias sa att det skulle bli sunkigt  så skulle jag såklart prova. Och vad händer? jag hoppar, eller halvhoppar över ån och när jag landar sjunker jag ner i sunkleran. Haha det var rätt kul men väldigt lerigt. Efter det kände jag mig som ett dagisbarn som fick vänta medan mattias tvättade kängorna, fick ta av mig termosarna och byta strumpor. För övrigt hade vi en mysig helg med filmtittande (Hot Rod, kul film med meningslös humor, därför den är så kul), Chokladbollsbakande, matlagning, promenader m.m Igår åkte vi hem till mig och pluggade lite grann, åt middag med mamma och var uppe mestadelen av natten. Vi ville inte sova så vi bara stannade uppe. Men det var lite dumt, eftersom jag dör av trötthet just nu.. GÄSP
RSS 2.0