En tanke

    2012-02-22 / 06:25:12 Publicerat i Min vardag -Tänkvärt  
Vi alla söker, vi alla väljer olika vägar att gå. Att drömma är att hoppas. Vi vet allt, vi vet inget. Att sträva är att färdas. Färdas dit vi vill hamna, ingen annan bestämmer förutom du. Förvirring men också beslutsamhet, allt går hand i hand. Vi alla går hand i hand och ger varandra omedveten hjälp på vägen. Bara genom att vara och lyssna inspireras man av likasinnade. Inspireras att ta oss till den plats dit vi drömmer om, hoppas på och strävar mot. Vi samlar mod, vi handlar, vi satsar. Alla på våra egna sätt. Vi kanske hamnar på samma plats till slut, framtiden kanske väntar på oss för att vi ska kunna drömma, hoppas och sträva tillsammans. Ibland är det bara du som en självständig människa. Och du är stark, för du färdas av din egen vilja. Du kan, jag kan, vi kan tillsammans och vi kan på egen hand.
Kommentarer
Postat av: Lena Wiklund

Kämpa på Sarah i din nya miljö! Men kom ihåg: Du har ingen brådska med livet! Känn dig för och var glad att du har möjlighet till allt detta. KRAM

2012-02-22 @ 09:02:19
Postat av: Mira Granholm

Det är bara att drömma och färdas mot drömmarna! Det är ett privilegium och Du har tid att drömma! Drömmarna är viktiga följ Ditt hjärta!

Mamma

2012-02-22 @ 11:25:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0