Glad tjej!

    2012-04-17 / 05:10:06 Publicerat i Min vardag - Allmänt  
Har märkt på mig själv att jag tror att jag hör svenska flera gånger när jag passerar folk och ser dubbelgångare av kompisar hemifrån, haha vad händer... saknar nog sverige lite.. Skulle så gärna vilja åka hem för studenten och balen, det är verkligen något man vill dela med sina nära och kära, men ett mirakel skulle behöva ske för att ha tid och pengar för det. Är det nu jag ska köpa lotter? Men man är ju en glad tjej ändå:
2, möjligtvis 3 goda nyheter har jag!
Igår skickade jag runt mail till danskompanier i Brisbane för att vilt chansa och se om de möjligtvis behöver hjälp med något inom administartion, marknadsföring eller produktion (att fråga om jobb går bort, men att få erfarenhet är inte fel det heller). IDAG fick jag svar från Queensland ballet, wow!?!? Men jag ska inte bli för glad, det var ett positivt svar men ingen självklar plats för mig. Hon verkade ändå väldigt positiv och skulle konsultera med de olika avdelningarna på kompaniet om de skulle vilja ta emot mig för något jobb. De behöver folk i kostym till deras produktion i maj för tillfället men då skulle man behöva vara specialiserad på design och mode, men hon skulle höra av sig när hon pratat med övriga avdelningar och jag HÅLLER TUMMARNA! Skulle varit så underbart. Skrev även till Expressions dance company, har inte fått svar än och komplett ansökan är också skickad till jobb som dansinstruktör för barn. Glad tjej igen.
En av snubbarna jag bor med har kontakter i Sydney som i sin tur har kontakter med den Tyska ambassaden. Han fick VIP biljetter skickade till den Tyska Film festivalen här i Brisbane, premiär och efterfest och champange.. hehe.. Eftersom Sydney är nååågot längre iväg än att ta 15 min taxi till biografen som det är härifrån, var han snäll och skickade biljetterna till min huskompis som låter mig hänga på?!? Ikväll blir det alltså fancy bio och efterfest. Innan dess ska jag sätta mig ute i det fina vädret och plugga till min exam. Glad tjej.
Kommentarer
Postat av: Anonym

Gud vad kul! Håller tummarna för dig! :)

Jag vill också på filmfestival! Avis tjej!

2012-04-19 @ 10:30:37
Postat av: Mira Granholm

Ännu en avis tjej ......... som hoppas att Du får det häftigt kul i kväll. Kram mamma

2012-04-19 @ 13:52:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0